Outfits 2014 – Winter

januar 3, 2015 at 11:32

New Year's outfit

Ripped jeans, blazer and beanie

Dagens outfit

Tartan scarf

Moss Copenhagen sweathirts

Hvid blazer og blondebluse fra H&M

New York sweatshirt from Topshop

Quilted jacket from Urban Outfitters

DSC04301

Buksedragt fra mbym

Eiffel Tower

Sweatshirt from Moss Copenhagen, leather skirt by Second Female

Bejewelled Bomber Jacket from Zara

Sandro coat

Striped t-shirt and leopard boots

Outfit

Dagens outfit

Et tilbageblik på 2014 i outfit. Her er første del, som indeholder alle de outfits, som blev vist her på adressen fra januar og frem til marts. Det er lidt sjovt, hvordan forskellige minder knytter sig til samtlige af mine dagens-indlæg. Jeg kan huske, hvem der tog billederne, hvor henne, hvad vi lavede før og efter. Endnu en lille hyggelig sidegevinst ved at drive sin egen lille visuelle dagbog.

 

Efter at have set alle mine vinter-outfits igennem kan jeg konkludere, at jeg skal til at bruge mine leopardstøvler igen, finde min dejlig bløde (og kun lidt irriterende) angora cardigan frem, skal gå mere med prikkede strømpebukser og få brugt min sorte buksedragt mere.

 

English: A look back through 2014 in outfits. Here the first part, which contains all outfits shown here at the address from January through March. It’s funny how different memories belong to each and everyone of my look of the day-posts. I can remember excatly who took the photos, where they were taken, what we did before and after. Another little bonus from documenting your life in your own little visual diary. 

 

After having gone through all of my winter-outfits I can conclude, that I need to use my leopard boots again, find my amazingly soft (and only slightly annoying) angora cardigan, wear dotted stockings more and use my black jumpsuit more.