Nisser i min stue

december 18, 2014 at 06:30

Julepynt

Julepynt

Julepynt

Julepynt

Jeg synes, at det er så rart, når nisserne flytter ind. Og julehundene og -musene. Den fine lyseblå hund med guldkrone er måske ikke den mest julede af sin slags, men jeg var nødt til at eje den, da jeg fandt den i Ilums Bolighus i Tivoli forleden. Jeg har jo en stor forkærlighed for de fladtrynede vuffere, så den skal helt bestemt hænge på mit kommende juletræ et år, når jeg engang får sådan et. Indtil da kan den fint bruges som pynt, der bare står. Jeg håber på en dag at få have en lille samling af små hyggelige figurer, der skal pryde det føromtalte juletræ.

 

English: I love when the elves move in. Along with the Christmas dogs and mice. The pretty light blue dog might not be the most christmassy Christmas tree ornament, but I had to own it, when I found it in Tivoli the other day. I’m a big fan of the flat-nosed doggies, so it obviously need to hang on my future Christmas tree one year, when I finally get one. Until then it was easily be used a decoration that just stands. I hope that one day I’ll have an entire collection of little cute figurines, which can decorate the aforementioned Christmas tree. 

Adventskrans

Julepynt

Julepynt

Foruden nisser og hunde, er lys også er en vigtig del af min juleoppyntning. Både de levende og de elektroniske af slagsen. Jeg brænder troligt mit kalenderlys dagligt og glæder mig over at kunne tænde endnu et lys i adventskransen hver søndag.

 

Derudover jeg er blevet meget begejstret for min julekugler og lyskæde-dekoration. Det er så nemt at sammensætte; det er bare en glaskrukke fyldt med fine julekugler og en lyskæde med batteri, så har man den skønneste dekoration med hyggeligt lys.

 

Beside elves and dogs, lights are also an important part of my Christmas decorations. Both the real and electronic ones of it’s kind. I diligently burn my Christmas candles daily and feel a little bit excited when I get to burn another candle in my advent wreath every Sunday. 

 

Furthermore I’ve become quite excited about my Christmas bulbs and light chain-decoration. It’s so easy to put together; it’s just a glass bowl filled with pretty Christmas bulbs and a light chain with battery, then you have the loveliest decoration with cozy lights. 

Julepynt

Julepynt

Julepynt