I mit julevindue

december 11, 2014 at 06:34

Juledekoration til vinduer

Juledekoration til vinduer

Juledekoration til vinduer

Juledekoration til vinduer

Juledekoration til vinduer

Juledekoration til vinduer

Juledekoration til vinduer

Juledekoration til vinduer

Igen i år har jeg lavet en julevinduesdekoration, dog med nogle nye tilføjelser (Se sidste års vindue og resten af min julepynt her). Grenen har faktisk hængt der siden jul, først med juledekorationer, som jeg senere omdøbte til vinterdekorationer og lod dem hænge indtil marts, hvorefter de blev afløst af den sørgelige samling påskepynt jeg ejer. Pynten var jo bare hvid og grå, så jeg synes egentlig det fungerede fint med lidt jule/vinteroppyntning med en længere levetid end til og med anden juledag.

 

Mit julevindue er pyntet med en kroget gren fyldt med julekugler, lyserøde papstjerner, glimtende sneugler, rosetter og hvide og grå honeycomb balls. Samtlige julekugler er fra Søstrene Grene og det er de såkaldte honeycomb balls og rosetterne også (altså papirspynten), stjernerne af pap har jeg købt i Bungalow i Ravnsborggade sidste år og både sneuglerne og de kobberfarvede kugler er adventsgaver fra min stedmor.

 

Grenen hænger i ståltråd i nogle gamle foldegardinkroge. Pynten har jeg hængt op med en ganske almindelig hvid sytråd som er viklet rundt om grenen. Jeg synes, at det er sådan en fin og nem måde at pynte et vindue på. Jeg tror, det kan gå hen og blive en fast juletradition. Til næste år vil jeg lave en masse glimmerstjerner af pap og hænge op også.

 

English: Again this year I’ve made a Christmas window decoration, but with some new additions (See last year’s window and the rest of my Christmas decorations here). The branch has actually been there since last Christmas, first with Christmas decorations, which I later renamed winter decorations and let them hang until March, at which point they were taking down and replaced with the sad collection of Easter ornaments I own. The ornaments were just white and grey, so I actually thought it worked pretty well with some Christmas/winter decorations with a longer lifespan than December 26th. 

 

I’ve decorated my window with a crooked branch filled with Christmas bulbs, pink cardboard stars, glittery snow owls, rosettes and white and grey honeycomb balls. All of the Christmas bulbs are from Søstrene Grene and so are the honeycomb balls and rosettes (that would be the paper ornaments), I’ve bought the cartboard stars at Bungalow in Ravnsborggade last year and both the snow owls and cobbler-colored ornaments are advent presents from my stepmom. 

 

The branch is hanging in steel wire wrapped around some old hooks for blinds. I’ve just hung the ornaments with a normal white sewing thread and wrapped it around the branch. I think it’s such a pretty and easy way to decorate a window. I think it’s going to be an annual Christmas tradition. Next year I want to make a bunch of cardboard stars with glitter and hang them up too.