Hej fra sygesengen

december 5, 2014 at 10:50

Ludwig

Te og lommetørklæder

Hej fra sygesengen – eller rettere sygesofaen, hvor jeg pt tilbringer størstedelen af min tid på langs, halvt sovende, halvt vågen. Jeg er vist blevet ramt af en ordentlig omgang i influenza med høj feber, løbende næse, ondt i halsen og verdens trætteste krop. Nåååh ja, og jeg har fået blærebetændelse.

 

Heldigvis var jeg hjemme hos mine forældre, da influenzaen overtog min krop, så jeg har fornøjelsen af den hyggeligste sygepasser-, fodvarmer- og vagtvaps, som putter ved min side. Nu mangler jeg bare at lære ham at gå ned i supermarkedet og købe lidt ind.

 

Min fredagsplaner er blevet lavet om til godt med te med masser af citron og ingefær, lure, brændeovnshygge og tv-tid. Både med åbne og lukkede øjne. Jeg håber, I får en lidt mere festlig fredag!

 

English: Hello from the sick bed – or more accurately the sick couch, where I’m currently spending most of my time, half asleep, half awake. I seem to have caught the flu with a high fever, running nose, sore throat and the world’s most tired body. Oh yeah and I got a bladder infection. 

 

Luckily I was at my parents’ house when the flu took over my body, so I have the pleasure of the best nurse-, foot warmer- and guard dog, who’s sleeping by my side. Now I just need to teach him how to run to the store to grab a few things. 

 

My Friday plans have been change to drinking lots of tea with lots of lemon and ginger, naps, standing in front of the woodburning oven and daytime TV. Both with open and closed eyes. I hope you’ll have a slightly more festive Friday! 

Ludwig

Ludwig