Kloge ord

november 17, 2014 at 18:05

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.

Klogt ordsprog at fokusere på, når det føles som om ens hjerne er ved at blive centrifugeret og det er svært at se, hvad der er op og ned på alting. Jeg ved desværre ikke hvor ordsproget stammer fra, men jeg har længe synes, at det var så fint.

 

Hvis man, ligesom mig, har en tendens til at tænke tusind tanker i minuttet, og titusindvis når der er ekstra meget at tænke på, så synes jeg, at det hjælper at tænke på, at i sidste ende løser alt sig, i sidste ende er alt okay. Så hvis det ikke er okay, så er det ikke enden. Det skal nok blive bedre.

 

Lige nu ved jeg ikke, hvad enden er for mig, men jeg finder lidt trøst i, at det nok skal blive godt igen.

 

English: Clever words to focus on when it feels like your brain is being centrifugated and it’s hard to see what’s up and down. Unfortunately I don’t know where the expression comes from, but I’ve always thought it was really lovely.

 

If you, like myself, have a tendency to think a thousand thoughts a minute, and tens of thousands when there’s more to think about, then I feel it helps to think that in the end everything works out, in the end everything will be okay. If it’s not okay, then it’s not the end. It will get better. 

 

Right now I don’t know what the end is for me, but I’m finding some comfort in the fact that everything will be okay again.