Five Things

november 3, 2014 at 08:17

Torvehallerne, Købehavn

{Solnedgang over Torvehallerne // Sunset over Torvehallerne}

 

Nogle uger er lidt bedre end andre, det her var en af dem. Ikke fordi der skete noget særligt som sådan, men den var bare fyldt med ekstra mange ekstra hyggelige stunder. Tirsdag efter arbejde mødtes jeg med en sød veninde, jeg ikke havde set længe til te hos Tante T i Torvehallerne (see what I did there?), efterfulgt af en (græsk)burger på Haché (ingen bogstavrim her). Solnedgangen der prydede byen den aften var spetakulær, så jeg var naturligvis nødt til at forevige den.

 

Onsdag gik med familiemiddag med friske vietnamesiske forårsruller og en ekstraglad Pomfritpige. Torsdag blev spenderet på sød film på sofaen og fredag passede vi Pomfritten. Da hun kom i klapvognen, blev jeg mødt af strålende øjne og åbne arme, der er altså ikke noget mere livsbekræftende end et barn, der er overlykkelig for at se en og bare vil op og kramme. Mens forældrene var til Halloweenfest, puttede vi alle tre i vores seng til den lille forkølede stakkel snorkede som en bjørn, hvorefter jeg gik kold på sofaen.

 

Lørdag morgen ignorerede jeg ondt i halsen og hoppede på toget til Sorø til en hel dag i selskab med min yndlings Stephanie. Med varm kakao i hånden gik vi tur i den fine Akademihave og ledte efter gode bryllupsbillede-lokationer. Så hjem på sofaen til kaffe og bryllupsmagasinkiggeri, lidt vino, aftensmad og så hjem til København med mig. Ugens sidste dag gik på Slottet med vild leg med Ludwig og en tur forbi hospitalet, hvor min farfar ligger de her dage. Heldigvis var han relativt frisk og fortælle os om sin drøm om en stjålen mørbrad til et bryllup og politiet der kom stormende ind.

 

En ny uge truer og min hals er dum, så jeg har besluttet mig for at blive under tæppet og arbejde i det omfang mit forkølede, dvaske selv kan mestre. Køleskabet et gabende tom, så på et tidspunkt må jeg ned på gaden efter proviant, som jeg tænker skal blive til en forkølelsesbekæmpende suppe af en art.

 

English: Some weeks are better than others, this was one of those. Not because anything particular happened really, but it was just filled with extra many extra lovely moments. Tuesday after work I met up with a sweet girlfriend I hadn’t seen in a while for tea at Tante T in Torvehallerne (see what I did there?), followed by a (greek) burger at Haché (no alliteration this time). The sunset that evening was spectacular, so I obviously had to capture it. 

 

Wednesday went with family dinner with fresh vietnamese spring rolls and an excited French fry. Thursday was spend with a cute movie on the couch and Friday we babysat the French fry. When she arrived in her stroller, I was met by a pair of glowing eyes and open arms, there’s nothing better than a child overly happy to see you and just wanting to get up and hug. While her parents were at a Halloween party, all three of us snuggled up in our bed until the poor thing, who had a bad cold, snored like a bear, afterwards I passed out in the couch. 

 

Saturday morning I ignored my sore throat and jumped on a train to Sorø for an entire day with my favorite Stephanie. With a hot chocolate in the hand, we went for a walk in the park scouting for good wedding photo locations. Then home of the couch for coffee and wedding magazine reading, some wine, dinner and then back to Copenhagen. The week’s last day was spend at the Castle with a wild Ludwig and a trip to the hospital to se my grandfather. Fortunately he was relatively fresh and told us about his dream about a stolen tenderloin at a wedding and the police storming in. 

 

A new week is dawning and my throat is acting up, so I’ve decided to stay under the covers and work as much as my tired body can manage. The fridge is beyond empty, so at some point throughout the day I’ll have to go down for provisions, which I’m thinking will make a cold-fighting soup of some sort. 

Græskburger på Haché

{Skøn burgerdate på Haché // Lovely burger date at Haché}

Kat og Stephie

{Venindeselfie // Girlfriend selfie}

Tivoli by night, amusement park, Copenhagen

{Vejen forbi Tivoli hver dag // The road past Tivoli every day}

Fotosjov med iPhone

{Fotosjov // Photo fun}