Biker Glam

oktober 21, 2014 at 07:58

Skirt & crop top from H&M, boots from Vagabond, Céline sunglasses

Skirt & crop top from H&M, boots from Vagabond, Céline sunglasses

Skirt & crop top from H&M, boots from Vagabond, Céline sunglasses

Essie 'Go Overboard'

Skirt & crop top from H&M, boots from Vagabond, Céline sunglasses

Leather jacket H&M // Crop top H&M (on sale) // Skirt H&M (on sale) // Boots Vagabond // Nail polish Essie ‘Go Overboard’ // Bracelet The Danish Heart Foundation // Sunglasses Céline // Lipsstick MAC ‘Viva Glam Rihanna’

 

Da jeg tidligt på sommeren købte det her sæt, var jeg ærligt talt noget i tvivl om, hvor meget jeg ville få det brugt. 3 måneder senere har jeg ikke bare fået brugt sættet en hel del, men det har også reddet mig for en del tøjkriser. Det er super nemt lige at hoppe i, og det passer til de fleste anledninger. Jeg har haft det på ude og spise, i teatret, på arbejde og som her på en bytur. Sidste gang parrede jeg sættet med min rå biker læderjakker, støvler og min nye yndlingslæbeskift fra MAC. Og lidt rodede krøller.

 

Psst – du kan finde sættet sat en hel del ned her og her.

 

English: When I early this summer bought this set I honestly had my doubts about how much I would wear it. 3 months later and I haven’t just used the set quite a bit, but it was also saved me from a few clothing crisis. It’s super easy to jump in and can be used for most occasions. I’ve worn it out for dinner, to the theater, to work and here for a night out. Last time I paired the set with my biker jackets, chunky boots and my new favorite lipstick from MAC. And some messy curls. 

 

Psst – you can find the set on sale here and here.