Five Things

september 29, 2014 at 07:23

Lyserød Kähler vase

{Fødselsdagsgave fra søde piger // Birthday gift from my girlfriends}

Lagkage

Lagekage

{Stolt lagkagebager // Proud birthday cake-baker}

Gravsten på Assistens Kirkegården

{Smuk gravsten på Assistens Kirkegården // A beautiful gravestone at Assistens Kirkegården}

Pomfritten

{Pomfritten-pasning // French fry-sitting}

Chokoladecookies med karamel og havsalt

{Mine nye yndlings cookies // My new favorite cookies}

 

Det er svært ikke at være glad, når man har så meget kage i sit liv. Jeg har pakket de sidste fødselsdagskagerester til at tage med på arbejde, hvor jeg håber de kan gøre lykke på en ganske almindelig mandag. Så gør de heller ikke mere ulykke på mit kalorieindtag!

 

Den kommende uge byder på masser af arbejde, drengens fødselsdag og nogle praktiske ting i lejlighed, som for eksempel at hænge vores knagerække op, som faldt ned i weekenden. Ret upraktisk, når vi er godt inde i sæsonen for overtøj! Forhåbentlig bliver der også tid til en gåtur i efterårssolen og hyggestunder på sofaen til en god film. Jeg har masser af indlæg linet op, så stik hovedet forbi senere, hvor jeg har et nyt dagens til jer.

 

Ha’ den skønneste mandag!

 

English: It’s difficult not to be happy with this much cake in your life. I’ve packed up the last birthday cake leftovers to bring them to work, where I hope they can make an average Monday a bit for festive. It will also prevent them from making anymore damage to my waistline!

 

This upcoming week is lined up with lots of work, the boy’s birthday and some practical to-dos around the apartment, such as hanging our coat rack back up after it fell down this weekend. Pretty impractical when we’ve entered the season of coats! Hopefully there’ll also be time for a walk in the fall sun and to cozy up on the couch with a good movie. I have lots of things ready for you, so stop by again later, where I have a new outfit for you. 

 

Have the loveliest Monday!