Best of Both Worlds

september 2, 2014 at 10:01

Light pink sweater and shorts

Light pink sweater and shorts

DSC05110

Light pink sweater and shorts

Light pink sweater and shorts

Sweater H&M // Shorts Second Female // Boots Zara // Bag Markberg

 

En sweater og shorts, det må da være det bedste fra begge verdener. Eller rettere begge sæsoner. Her i sensommeren kommer sol og regn, is og æbletærte og sweater med shorts sammen i en herlig fusion. For hvem siger, at man skal vælge? Der er ikke noget så rart, som en stor, blød sweater, mens heldigvis er det endnu ikke så koldt, at man ikke sagtens kan parre en sweater med et par shorts (og et par strømpebukser, foretrækker jeg).

 

Den lyse lyserøde sweater er faktisk ny indkøbt i H&M, de kalder farven pudderbeige, og den er usigelig rar. Jeg kunne godt bruge den i hvid også til når det for alvor bliver koldt.

 

English: A sweater and a pair of shorts, it must be the best of both worlds. Or both seasons more accurately. Here during the last bit of summer sun and rain, ice cream and apple pie and a sweater with short come together in a lovely fusion. Because who says you have to choose? There’s nothing cozier than a big, soft sweater, but luckily it’s still not so cold that you can easily pair a sweater with a pair of shorts (and a pair of stockings, I prefer). 

 

The light pink sweater is actually bought in H&M, they call the color powder beige, and it’s incredibly nice. I could definitely also use it in white for when the cold really hits.