Summer Blacks

august 5, 2014 at 16:55

T-shirt from H&M and leather shorts from Gestuz

T-shirt from H&M and leather shorts from Gestuz

T-shirt from H&M and leather shorts from Gestuz

T-shirt from H&M and leather shorts from Gestuz

T-shirt from H&M and leather shorts from Gestuz

Billi Bi sandaler

T-shirt from H&M and leather shorts from Gestuz

Nail polish from Essie 'E-nuf is E-nuf'

T-shirt from H&M and leather shorts from Gestuz

T-shirt H&M // Leather shorts Gestuz // Gold rings from Moss Copenhagen & large ring from Thailand // Sunglasses Céline ‘Baby Audrey’ // Nail polish Essie ‘E-nuf is E-nuf’ (hands) & ‘Mint Candy Apple’ (feet)

 

For en uge siden fik jeg et meget sjældent visit fra den ældste, som jeg havde lovet at assistere i sine indkøb til sit forestående Afrika-eventyr (Jeg er kun lidt jaloux). Vi vandrede mellem menneskemylderet på en fin solskinsdag rundt i Københavnsstræder og gader. Vi besøgte adskillige udendørs- og spejderbutikker i søgen efter alt fra en vandrerygsæk, sovepose, vandrestøvler og -sandaler, varmt tøj, åndbart tøj, vandretøj og jeg skal komme efter dig. Jeg har sjældent følt mig så udenfor mit element, på trods af mine mange år som FDFer som barn. Jeg var vist aldrig den fødte spejder, hvordan jeg nogensinde fik så meget som en dolk-mærke er mig en gåde, men alle mine gode veninder gik der også, og jeg husker det egentlig som hyggeligt. Minus en meget våd lejrtur med et træskur oppe i skoven og et hul i jorden som toilet.

 

Efter tre timer mellem rygsække og armygrønne zip-off bukser gik vi fra den fjerde butik med en såkaldt ‘spork’ (ske, gaffel og kniv i een). Intet andet. Det viser sig nemlig, at man ikke bare kan købe alt udstyr til sådan en tur uden lige at have tjekket, hvor koldt det bliver om natten, hvor varmt det er om dagen eller hvor lang tid man skal vandre med fuld oppakning. Bare et heads up til dem af jer, der også har planer om at bestige (noget af) Kilimanjaro ;)

 

Det var da det gik op for mig, at min nogle og 20-årige bror ikke rigtig havde styr på nogle af detaljerne på sin kommende rejse og jeg var træt, tørstig og svedig, at jeg opfandt betegnelsen ‘et straf-dagens’. Hvis jeg skal vade rundt blandt ekspedienter, der synes, at 1700 kr. for et par utrolig grimme åndbare, stiksikre kakifarvede bukser med titusind lynlåse er helt i orden for ‘man kan jo også bruge dem til hverdag’ i over 3 timer, så skylder du. Heldigvis han det slet ikke som en straf, men gik derimod meget op i processen. Så sødt! Jeg tænker dog, at sådan et ‘straf-dagens’-koncept kan blive nyttigt med drengen.

 

English: A week ago I got a rare visit from the oldest, who I’d promised to assist in his shopping spree to his upcoming Africa adventure (I’m only slightly jealous). We strolled through the crowds on a lovely sunny day around the streets of Copenhagen. We visited several outdoors and scout stores searching for everything from a backpack for hiking, sleeping bag, hiking boots and sandals, warm clothes, breathable clothes, hiking clothes and what not. I have rarely felt so out of place despite my many years as scout as a child. I was probably never the born scout, how I ever got as much as the dagger certificate is a mystery to me, but all my good girlfriends were scouts, and I actually remember it was being quite nice. Minus one very wet camp trip with a wooden shred up in the woods and a hole in the ground as a toilet. 

 

After three hours between backpacks and army green zip-off pants we left the fourth store with a so-called ‘spork’ (spoon, fork and knife in one). Nothing else. It turns out you can’t just buy all the equipment for a trip like that without having checked how cold it is during the night, how warm it is during the day or how long you’re going to be hiking with full marching equipment. Just a heads up for those of you who have plans to climb (a part of) Kilimanjaro ;)

 

It was when I discovered that my 20-something brother didn’t really seem to know any of the crucial details about this upcoming trip and I was tired, thirsty and sweaty that I invented the term a ‘punishment look of the day’. If I’m going to walk around sales people who think that $200 for a pair of incredibly ugly breathable kaki-colored pants with ten-thousand zippers is totally acceptable, because ‘you can use them for everyday use as well’ for over 3 hours, you owe me. Luckily he didn’t take it as a punishment, but was on the other hand quite diligent in the whole process. So sweet! Yet I’m thinking a ‘punishment look of the day’-concept might come in handy with the boy.