Summer Lights

juli 8, 2014 at 17:31

Striped shirt from H&M, black skirt from Just Female

Striped shirt from H&M, black skirt from Just Female

Leather jacket

Striped shirt from H&M, black skirt from Just Female

Striped shirt from H&M, black skirt from Just Female

Leather jacket H&M // Shirt H&M // Skirt Just Female // Leopard boots Shoe Shi Bar // Bumbag Just Female // Sunglasses Céline ‘Baby Audrey’ // Nail Polish Chanel Vendetta

 

Nogle dage er det rart at genopdage tidligere garderobefavoritter i en ny kombination: Min elskede læderjakke, den bløde stribede skjorte og min ruskindsbæltetaske. Jeg parrede det med en enkel sort nederdel og de lidt mere sprælske leopardstøvler, men jeg kunne også sagtens have fundet på at tage mine slip-ons på, hvis det skulle være helt afslappet. Eller hvis jeg skulle gå langt. Jeg er så dårlig til at gå med høje hæle for tiden. Jeg plejer næsten udelukkende at gå med sko med en god hæl, og helst en lille stilet, men nu vil jeg langt hellere oppe i et par sneakers. Comfort fremfor alt ;) Måske jeg burde afholde mig for modeblogging?

 

Noget helt andet, hvor fint er aftenslyset bag hækken lige? Jeg elsker bare sommerens nærmest uafbrudte lys. Det får mig helt til at grue for vinterens evige mørke. Sikke noget pjat! Jeg tager lige et mental image til en mørk og kold dag, så jeg kan tage det frem og mindes sommeren og følelsen af solskin på min næse.

 

English: Some days it’s nice to rediscover former wardrobe favorites in a new combination: My beloved leather jacket, the soft striped shirt and my suede bumbag. I paired it with a simple black skirt and the little more noticeable leopard boots, but I could just as easily have worn my slip-ons, if I was going for something a bit more casual. Or if I had to walk far. I’m so bad at wearing heels lately. I used to almost only wear shoes with a sizable heel, and preferably a stiletto, but now I would must rather grab a pair of sneakers. Comfort above all ;) Perhaps I should refrain from any kind of fashion blogging? 

 

On a completely unrelated topic, how amazing is the light behind the hedge? I simply adore summer’s nearly never ending light. It makes my worry about the winter’s eternal darkness. So silly! I’ll take a mental image and save if for a dark and cold day, so I can take it out and remember summer and the feeling of sunshine on my nose. 

Leather jacket from H&M

Striped shirt from H&M, black skirt from Just Female

Bumbag from Just Female

Striped shirt from H&M, black skirt from Just Female

Striped shirt from H&M, black skirt from Just Female