Matching Set

juli 22, 2014 at 12:55

Matching black and white set from H&M

Matching black and white set from H&M

Matching black and white set from H&M

Matching black and white set from H&M

Daisy ring from Georg Jensen

Matching black and white set from H&M

Matching black and white set from H&M

Matching black and white set from H&M Top H&M // Skirt H&M // Sandals Nome // Bag Marc by Marc Jacobs // Sunglasses Céline ‘Baby Audrey’ // Daisy ring Georg Jensen & other gold rings Moss Copenhagen // Bracelets Coordinates Collection & Black Colour // Nail polish Essie ‘E-nuf is E-nuf’ (hands) & ‘Lapiz of Luxury’ (feet)

 

Jeg skulle egentlig til at styre mig med det konstante shopperi, jeg er simpelthen så slem til hele tiden at mangle noget (læs. ville have mere og mere), og hvis at bruge penge var en olympisk disciplin ville jeg nok blive udtaget til landsholdet. Men så skete det, at jeg var i H&M og faldt over det her fine fine sæt. Og jeg havde jo faktisk manglet (læs. ment at jeg ikke kunne leve uden) et matchende sæt. Skæbnen ville simpelthen, at det skulle med hjem: ‘men så skal jeg heller ikke købe mere tøj i denne her måned’, sagde jeg til mig selv.

 

Stilmæssigt er det faktisk slet ikke noget jeg normalt går i. Jeg har altid været nærmest paniskangst for at komme i nærheden af midi skirts med mine korte ben og brede hofter. Derudover er toppen faktisk en crop top, så uden den højtaljede nederdel ville man kunne se hele den blegfede herlighed, men sammen synes jeg faktisk, at det fungerer, og jeg kan mærke, at jeg bliver glad for det. Det kan dresses op og ned efter behov. Et par høje hæle ville helt sikkert klæde outfittet, men til denne lejlighed var et par sandaler med nitter afslappede nok til at jeg kunne (få mig selv til) tage sættet på på arbejde på en ganske almindelig torsdag. Jeg arbejder stadig på det der med at bryde lidt væk fra det vante og sikre.

 

English: I was supposed to control myself with my continuos shopping, I’m so bad at tell myself I need something (read. want more and more), and if spending money was an olympic discipline I would probably get picked for the team. But then it just happened that I was in H&M and came across this pretty pretty set. And I had actually been needing (read. thought that I couldn’t live without) and matching set.  Faith wanted me to bring it home, ‘but then I can’t buy anymore cloths this month’, I said to myself. 

 

Style-wise it isn’t something I would normally wear. I nearly get a panic attack just being near midi skirts with my short legs and wide hips. Furthermore, top is actually a crop top, so without the high waisted skirt you’d be able to se all of the pastey glory, but together I actually think it works, and I can feel it’s going to be a hit. It can be dressed up and down according to need. A pair of high heels would probably suit the outfit well, but on this particular occasion studded sandals made the set casual enough (to get myself) to wear it to work on an average Thursday. I’m still working on not always choosing the well-known and save option