Living Room Inspiration

juli 3, 2014 at 16:54

Living Room details

Living room details

Living room details

Living room details

Living room details

Living room details

Living room details

Living room details

Lamp

Living room details

Living room details

Living room details

For et par uger siden viste jeg jer køkkenet i den gamle station i Ulbølle, denne gang er det blevet tid til stuen, som er et andet rum i huset, som jeg synes fungerer særligt godt, og som desuden er fyldt med alverdens sjove nips og smarte løsninger.

 

Det er ikke uden grund, at jeg altid joker (læs. er totalt seriøst) med, at min tante M skal indrette mit hus, når jeg en dag for sådan et. Selvom min indretningsstil slet ikke er lige så farverig, så er jeg aldrig meget mere ind trådt indenfor døren, inden jeg sukker efter mere farve i mit eget hjem. Ved sidste besøg forelskede jeg mig i den smukke varme gulefarve (hedder den okkergul?!) som pryder de små reoler, skålen, tæppet, et par puder og i de små billeder min tante selv har trykt i Marrokko.

 

Derudover synes jeg, at ideen med at bruge en gammel trækiste malet i højglas sort, og bruge den som TV-bord er helt genialt, og et pænt alternativt til de mange kedelige løsninger, der findes i f.eks. Ilva og IKEA. Dertil er jeg ret pjattet med de mange små forskellige stilleben, som står på kommoden, i vindueskarmen og på reolerne. Alt muligt nips fra arvede kongelige porcelænsfigurer, små legetøjsbiler, en sølvkop til et gammelt dyrehorn indgår i de små dekorative anretninger.

 

Min yndlingskrog er på puffen ved masseovnen med en kop stempelkaffe (sådan noget for man nemlig altid på den gamle station) med et tæppe krøllet godt sammen helt op ad ovnen, når den stadig er dejlig lun på en kølig aften. Det er nok indbegrebet af hygge.

 

English: A few weeks back I showed you the kitchen from the old station building, this time it’s the living room, another room in the house I think works especially well, and which is filled with a great number of nick-knacks and clever solutions. 

 

It’s not without reason that I always joke (read. am totally serious), when I say that my aunt M will have to decorate my house, when I get myself one of those. Although my home decor style isn’t nearly as colorful, as soon as I enter the house I’m longing for more color in my own home. During my last visit I fell in love with the beautiful warm yellow color (is it called okker yellow?!), which adorn the little bookshelves, the bowl, the blanket, a few pillows and the small pictures my aunt printed herself in Morocco. 

 

Additionally I think that the idea of using an old wooden box painted with a glossy black, and using it as a TV-table is quiet brilliant, and a pretty alternative to the many boring solutions you find in furniture stores. Furthermore, I really like the mange different little stilleben(s?) on the dresser, in the window shelf and on the bookshelves. All kinds of nick-knacks from porcelain figurines from Royal Copenhagen, toy cars, a silver cup to an old animal horn take part in the small decorations.  

 

My favorite nook is on the pouf by the mass oven with a cup of coffee with a blanket curled up besides the oven, while it’s still nice and warm a cool night. 

Living room details

Living room details

Lamp

Living room details

Living room details

Living room details

DSC00982

DSC00983

DSC00989

DSC00992

Living Room details