Nordisk Brødhus – revisited

juni 14, 2014 at 07:11

Nordisk Brødhus

Nordisk Brødhus

Nordisk Brødhus

Nordisk Brødhus

Nordisk Brødhus

Min besættelse af Nordisk Brødhus er veldokumenteret her på bloggen, men da jeg besøgte det lille hyggelige bageri sidst for et par uger siden fik jeg sådan lyst til at tage nogle nye billeder og dermed have en undskyldning for at tippe jer om stedet igen. For det er ikke for sjov, at jeg har spist der utrolig mange gange i løbet af de sidste par år. Det er den bedste og billigeste morgenmad du finder i København!

 

For kun 100 kr. for du deres måltid, som består af, hvad du ser på billedet (til 2): Masser af friskbagt brød, det lækreste rugbrød fyldt med knasende kerner, lidt sødt (denne gang var det en snegl og en croissant), en fuldfed ost, marmelade, godt med smør og et blødkogt æg. Alt sammen serveret på et bræt. Dertil får du kaffe eller te efter eget valg og en økologisk æblemost. Standarden er altid høj (jeg ved, hvad jeg snakker om, jeg var spist der mange gange). Det er enkelt og ligetil. Du får en kniv til deling og en serviet per mand.

 

Når vejret er godt, er det klart hyggeligst udenfor. Indenfor kan der godt blive rigtig varmt på grund af den store ovn og akustikken er ikke den bedste, når rummene er fyldt. Og det er de oftest. Hvis du kan vente, så kom omkring kl. 11-12-stykker, der stilner det normalt af.

 

English: My obsession with Nordisk Brødhus (red. Nordic Breadhouse) is well-documented here on the blog, but when I visited the little cozy bakery a few weeks back I suddenly felt like snapping some new photos and thereby have the excuse to tip you about the place again. It’s not just because it’s close to where I live that I’ve eaten here a lot (like a lot) of times during the past few years. It’s the best and cheapest breakfast you find in Copenhagen! 

 

For just about $ 19 you what they call a meal, consisting of what you see on the photo (for two): Lots of freshly baked bread, the most delicious rye bread filled with crunchy seeds, some pastries (this time it was a cinnamon swirl and a croissant), cheese, jam, lots of butter and a soft-boiled egg. Everything is served on a carving board. You also get coffee or tea and an organic apple juice. The standard is always high (I know what I’m talking about, I’ve been there many times). It’s simple and straight forward. You get a knife you can share and a napkin per person. 

 

When the weather is nice, it’s definitely most fun to sit outside. Inside can be really hot because of the massive oven and the acoustics aren’t the best, when the place is filled. And it usually is. If you can wait, then come around 11-12 when the worst rush is over. 

Nordisk Brødhus, Rantzausgade 58B, 2200 København N

Nordisk Brødhus

Nordisk Brødhus

Nordisk Brødhus