My Summer To-Do List

juni 23, 2014 at 11:38

Blomstereng

Jordbærtærte

DSC02842

Kage

Sommeren er allerede i gang (selvom den synes midlertidigt at være sat på standby af vejrguderne), og jeg er pjattet med det! Mit overskud stiger med hundredemillioner procent, når solen skinner og dagene er lange og lyse. Jeg får lyst til at gøre mere, opleve mere, lege mere, bare mere af det hele. Mere jordbærtærte og is. Flere sommerkjoler og sommerhusture. Grillaftener og gåture. Mere, mere, mere. Kender I det? Men tiden har det også med at gå alt for hurtigt, og inden jeg helt er kommet helt ned i sommergear, så er det ved at være efterår, derfor har jeg lavet en liste med (nogle af) de ting, som jeg gerne vil nå denne her sommer; min sommerhitliste.

 

Mit håb er, at når sommer lakker mod enden kan jeg sætte et hak ud fra samtlige 10 sommeraktiviter. Ellers kommer de bare på igen til næste år. Det er jo det rare ved sådan en to-do liste, når alt er streget ud har man lyst til at gøre det hele igen. (Sådan har jeg det bestemt ikke med mine almindelige to-do lister, som jeg altid har liggende: støvsuge, bestille tid til x, købe sorte sokker – gab).

 

Denne sommer vil jeg gerne:

 

1. Pakke en picnickurv og invitere en sød veninde med på stranddate.
2. Udnytte vores fine tagterrasse med grill og hygge på taget.
3. Læse op på Tyrkiet og Kroatien, hvor vi skal tilbringe vores sommerferie.
4. Besøge mindst tre nye issteder i København (og måske skrive et lille indlæg om dem).
5. Tag på kanalrundfart og lære noget nyt om fine København.
6. Spender en dag i shoppingens tegn i Malmö.
7. Tag en tur på landet og besøge min veninde.
8. Afprøve nogle nye sommersalatopskrifter.
9. Arrangere kusinetræf og Tour de Danmark med kusine A og N.

10. Få prøvet havnebadet på Islands Brygge.

 

Hvad er på jeres sommerhitliste?

 

English: Summer is already going strong (although it seems to have been put on a temporary standby by the weather gods), and I love it! My energy levels rise with a hundred-million percent, when the sun is shinning and the days are long and light. I feel like doing more, experiencing more, playing more, just more of everything. More strawberry tarts and ice cream. More summer dresses and trip to the vacation house. Barbecue nights and evening walks. More, more, more. Do you know that feeling? But time has a tendency to go by too quickly, and before I’ve settled into summer mode, it’s almost fall, so that’s why I’ve made a list with (some of) the things I want to do this summer; My summer hit list.

 

My hope is that by the time summer is over, I can place a check mark in front of all 10 summer activities. Otherwise they will just get on to next year’s list. That’s the nice part about a to-do list like this one, when everything has been crossed out you’d want to do it all over again. (I definitely don’t feel that way about my regular to-do lists I always have lying around the house: vacuum, book time for x, buy black socks – yawn). 

 

This summer I would like to:

 

1. Pack a picnic basket and invite a sweet girlfriend on a beach date. 

2. Take advantage of our lovely roof top terrace with barbecue and fun on the roof. 

3. Read up on Turkey and Croatia, where we’re going to spend our summer vacation. 

4. Visit at least three new ice cream places in Copenhagen (and perhaps write a little post about them). 

5. Go on a canal tour and learn something new about beautiful Copenhagen. 

6. Spend a day in the name of shopping in Malmö. 

7. Take a trip to the countryside and visit my girlfriend.

8. Try out some new summer salad recipes. 

9. Arrange a cousin-get-together and Tour de Denmark with cousin A and N. 

10. Get around to try the harbor bath at Islands Brygge.

 

What’s on your summer hit list?