Leather Shorts and a Trenchcoat

juni 11, 2014 at 11:35

Trenchcoat from H&M

Trenchcoat from H&M

Trenchcoat from H&M

Trenchcoat from H&M

Trenchcoat from H&M

Trenchcoat from H&M

Trenchcoat from H&M

Details

Trenchcoat from H&M

Trenchcoat from H&M

 Trenchcoat H&M // T-shirt Vila // Leather shorts Gestuz // Slip-ons H&M // Sunglasses Mango // Bag Markberg // Necklace Urban Outfitters // Nail polish Essie ‘Lapiz of Luxury’

 

Lørdag aften i København, når den er bedst. Temperaturen var faldet lidt, så jeg havde iført mig min beige trenchcoat fra H&M, som har hængt og ventet på lune dage, siden jeg trykkede ‘køb’ tilbage i januar. Jeg var meget i tvivl om farven, min oprindelige indskydelse var at vælge den sorte, men en kollega fik overbevist mig om at give den beige et forsøg. Det er jeg ret glad for at jeg gjorde nu. Jeg har svært ved at komme ud af min sorte comfort zone, og nogen ville måske påpege, at beige ikke er den vildeste farve, men den er ikke sort, og det er stort i min bog. Og blå negle, det er jo helt vildt!

 

Lædershorts har længe været på min ønskeliste, men jeg har ikke ture bestille et par fra nettet uden at vide om jeg overhovedet kunne slippe afsted med det. Så da jeg var i Svendborg forrige weekend og tullede rundt i nogle butikker sammen med min fætter O (som seriøst er den bedste shoppemakker! Hvem skulle have troet det om en 18-årig dreng?!) faldt jeg over de her par fra Gestuz. Jeg prøvede dem og de var så rare, at jeg var nødt til at købe dem. De er så bløde, at jeg ikke ville bebrejde nogen, hvis de fik en overvældende trang til at ae min nummi, hvis jeg stod foran dem i køen i Netto.

 

English: Saturday evening in Copenhagen when it’s best. The temperature had dropped a little, so I’d put on my beige trenchcoat from H&M, which have been hanging in the closet waiting for warmer days, since I clicked ‘buy’ back in January. I had my doubts about the color, my first impulse was to choose the black, but a colleague convinced to give the beige a try. Now I’m glad that I did. I have a hard time breaking out of my black comfort zone, and some might point out that beige isn’t the craziest color, but it isn’t black, and that is big in my book. And blue nails, it’s completely bananas!

 

Leather shorts have been on my wish list for a long time, but I’ve been scared to order a pair online without knowing if I could even get away with it. So when I was in Svendborg a few weekends ago and was just browsing some stores with my cousin O (who seriously is the best shopping partner! Who would have thought that about a 18 year old boy?!), I suddenly stumbled upon this pair from the Danish brand Gestuz. I tried them on and they were so comfy that I had to buy them. They are so soft I couldn’t blame anyone, if they felt the impulse to stroke my behind, if I was standing in front of them in the queue in the supermarket.