Five Things

juni 16, 2014 at 09:30

Danske jordbær med vaniljeis

{Danske jordbær og vaniljeis // Danish strawberries and vanilla ice cream}

 

På trods af alt en noget følelsesmæssigt tumult uge, så har den heldigvis også indeholdt masser af små lykkeglimt. Mens jeg arbejder med at forlig mig med sidste uges begivenheder er det endnu rare (og vigtigere) for mig at dokumentere i alle de små rare øjeblikke.

 

I ikke-prioriteret rækkefølge kan jeg nævne danske jordbær indkøbt foran en gård på landet parret med cremet, blød vaniljeis, projekt spisebord (og stuebord), som min bonus-morfar er i fulgt sving med at kreere til det lille hjem på Nørrebro, en iskold Snickeris efter at have daset under solens varmende stråler, min nye yndlingsfrugt – paraguaya, som jeg er blevet introduceret til gennem arbejdets ugenlige frugtkurv, som udover æbler og bananer hver uge indeholder spændende eksotiske frugter, og sidst, men ikke mindst, en smuk pastelfarvet himmel, der ikke kan andet end at give en dejlig zen-følelse i maven.

 

English: Despite a week of emotional turmoil, it’s fortunately also contained lots of little glimpses of joy. While I’m working through last week’s events it’s even more nice (and important) for me to document all those little nice moments.

 

In a non-prioritized order I can mention Danish strawberries purchased in front of a farm in the countryside paired with creamy, soft vanilla ice cream, project dining table (and coffee table), which my bonus-grandfather is currently working on for the little home on Nørrebro, an ice cold Snickers ice cream after having napped under the sun, my new favorite fruit – paraguaya, which I’ve been introduced to through my work’s weekly fruit basket, which besides apples and bananas contains exciting exotic fruits every week, and last, but not least, a beautiful pastel-colored sky that can’t give you anything other than a lovely zen-feeling in your stomach. 

Projekt spisebord

{Projekt spisebord // Project dining table}

Snickersis

{Verdens bedste is // The world’s best ice cream}

Paraguaya

{Min nye yndlingsfrugt: paraguaya // My new favorite fruit: paraguaya}

Sunset

 {Solnedgang over marken // Sunset over the field}