Weekend på landet

maj 31, 2014 at 08:21

Flowers

Lanterner

Free

Culfo

DSC00562

DSC00570

Den gamle station i Ulbølle

Breakfast

Breakfast

Fine blomster

Vildrose

Brahetrolleborg Slot

Man's best friend

I skrivende stund er jeg puttet sammen under et tæppe på min onkel A og tante Ms sofa i den gamle station i Ulbølle. Med en kop glohed te ved min side og min trofaste MacBook ved min side, fik jeg pludselig sådan lyst til at dele nogle små lykkeglimt fra den dejligste forlængede weekend på landet.

 

Mens drengen og hans to holdkammerater er ude på omkring 22. time af deres adventure race (red. skattejagt for super-sporty voksne), har jeg råhygget mig sammen med den fynske del af min familie. Der er blevet spist lækker morgenmad ude i haven, gået lange ture med snetigeren, grint og pjattet, shoppet lidt i Svendborg og en hel masser andre rarheder. Yndlings forlænget weekend!

 

Jeg håber I også stor-nyder denne fine weekend!

 

English: I’m currently curled up underneath a blanket on my uncle A and aunt M’s couch in the old station in Ulbølle. With a cup of burning hot tea and my beloved MacBook by my side, I suddenly felt like shared a few moments of bliss from the loveliest long weekend on the countryside. 

 

While the boy and his two teammates have been out about 22 hours now participating in an adventure race (read. treasure hunt for super sporty adults), I’ve had the best time with my family. We have had breakfast out in the garden, gone for long walks with the snow tiger, laughed and goofed around, squeezed in a bit of shopping and lots of other nice things. Favorite long weekend!

 

I hope you also enjoy the lovely weekend!