Rainy Day Turned Bright

maj 12, 2014 at 11:23

DSC08383

DSC08370

DSC08391

DSC08415

DSC08390

DSC08396

DSC08388

Leather jacket H&M // Cardigan Goa // T-shirt H&M // Jeans FiveUnits // Sneakers Nike Free 5.0 (In pink here) // Nail polish CDN Vinylux ‘Lobster Roll’ 

 

Som jeg fortalte tidligere var vejret en smule underligt under vores New York visit. Om tirsdagen var vejret ret trist, overskyet og regn, så klarede det lidt op, så regnede det lidt mere – og sådan fortsatte det ellers. Sam, drengen og jeg brugte det mest af dagen på at tulle rundt i charmerende Soho, spiste sen morgenmad på The Butcher’s Daughter, butikskiggeri og masser af kaffe. Vores veje skiltes, da Sam skulle på biblioteket og skrive et essay færdig, så hånd i hånd fortsatte udforskningen af bydelen, uden nogle planer eller destination. Da jeg pludselig så væggen her længere nede af vejen, satte jeg af i et glædesspring efterfulgt af spontant løb mod væggen. Det småregnede stadig, mit hår var vådt og klasket, men jeg var nødt til at forevige et dagens ved denne fantastiske væg fyldt med alverdens fine farver. (Typisk at jeg har placeret mig lige der, hvor en eller anden spade har skrevet f*uck, haha).

 

Pludselig blev en grå og regnfyldt dag en hel del lysere.

 

Mit outfit er noget nær min hverdagsuniform; læderjakke, cardigan, t-shirt og jeans. Og nåh ja, verdens rareste sneakers med leopardprint. Så bliver det ikke meget bedre til en tulledag i Soho eller en arbejdsdag i København.

 

English: I told you earlier how the weather was a bit strange during our New York visit. On Tuesday the weather was pretty sad, overcast and rain, then it cleared up a bit, then it rained some more – and it continued that way all day. Sam, the boy and I spent most of the day just pondering around charming Soho, ate a late breakfast at The Butcher’s Daughter, window shopping and lots of coffee. Our paths separated as Sam had to go to the library to finish an essay, so hand in hand we continued exploring the area, without any plans or destination. When I suddenly spotted this wall further down the road, I jumped in pure excitement continued almost sprinting forwards the wall. It was still drizzling, my hair was wet and beginning to curl, but I just had to use this incredible wall filled with all the pretty colors of the world as a backdrop for an outfit post. (Typically that I’d placed myself right there where some moron have written f*ck, haha). 

 

Suddenly a grey and rainy day got a whole lot brighter.

 

My outfit is pretty much my everyday uniform; leather jacket, cardigan, t-shirt and jeans. Oh yeah, and the world’s most comfortable sneakers with leopard print. It doesn’t get much better than that for a day pondering around Soho or a day at the office in Copenhagen.