Postcard from New York II

maj 2, 2014 at 08:47

Freedom Tower

DSC08263

Ice cream sundae

Perry St.

Pug

Bubby's High Line

Chelsea Market

Chelsea Market

New York

Forår

Columbia University

New York

Dessert at Bouley in New York

Ellis Island

Ellis Island

Shake Shack

Funny sign

Mini filled bagel balls at Bantam Bagels

New York

Det er ikke for sjovt de kalder det byernes by, New York City er bare ganske særlig. Og jo, jeg har en tendens til at forelske mig hovedkulst i byer, egne, lande eller øer for den sags skyld. Sidste år tabte jeg mit hjerte til en lille thailandsk ø kaldet Koh Kood, i efteråret ville jeg lære italiensk (jeg havde faktisk italiensk i gymnasiet, men jeg kan ikke meget andet end at tælle til 10) og starte min egen food tour i Rom, efter den mellemste og min tur dertil, i februar i år var jeg klar til at booke en ny flybillet til Paris dagen efter jeg har landet i København og nu vil jeg gerne flytte til New York. Men det er nu en gammel drøm, som blev vækket til live med gensynet med byen der aldrig sover. Kært barn har mange navne.

 

Vores ferie var den perfekte blanding af lidt sightseeing (herunder Frihedsgudinen og Ellis Island, hvor jeg fandt en med mit efternavn på tavlen over immigranter til New York), masser af shopping, lækre madoplevelser, hyggelige stunder på en bænk i en af byens mange små (og store) parker, gode grin og et par shows. Masser af sol til næsen (jeg nåede sågar at blive forbrændt et par gange) og tulleri i New Yorks kvadratiske gader til fods. Det var simpelthen så skønt!

 

Og selvom the Big Apple er et dejlig sted, så har København heldigvis også sin egen charme. Vi har været ude og se på endnu en lejlighed, som det heller ikke bliver, så jagten på drømmeboligen fortsætter. Hvis vi havde et pengetræ ude på altanen, så kunne vi begge nok godt finde på at bruge et par år eller tre i en lækker lejlighed i Soho eller Greenwich Village. Heldigvis er drømme jo ganske gratis!

 

English: It’s not for nothing they call it the city of cities, New York is just something quite special. And yes, I do have a tendency to fall head over heals in love the cities, areas, countries and island for that matter. Last year I lost my heart to a tiny Thai island called Koh Kood, in the fall I wanted to learn Italian (I actually studied Italian in high school, but I don’t remember just else than how to count to 10) and start my own food tour in Rome, after the middle one’s and my trip, in February this year I wanted to book a new ticket to Paris the day after I’d landed in Copenhagen and now I want to move to New York. But that’s an old dream brought back to live with the reunion with the city that never sleeps. 

 

Our vacation was the perfect combination of a little sightseeing (here among the Statue of Liberty and Ellis Island, where I found a man with my last name on the board of people, who immigrated to New York), lots of shopping, delicious food experiences, lovely little moments on a bench in one of the many small (and big) parks, great laughs and a few shows. Lots of sun on the nose (I even managed to get burnt a few time) and pondering about around New York’s square streets on foot. It was so incredibly nice!

 

And although the Big Apple is a lovely place, luckily Copenhagen also has its own charm. We have been looking at another apartment, which it won’t be either, so the hunt for our dream home continues. If we had a money tree on the balcony we could definitely both see ourselves spend a few years or three in a nice apartment in Soho or Greenwich Village. Fortunately, dreaming is free!