Five Things

maj 5, 2014 at 19:18

Boxer

 {Walther i sin kurv // Walther in his basket}

 

Denne her omgang af fem fine ting, der har været med til at gøre tilværelsen lidt sjovere på det seneste er denne gang domineret af min weekend i Århus. Tidligt (alt alt for tidligt) fredag morgen kørte min ældste lillebror, vores mor og jeg afsted mod Århus for at fejre, at min lillesøster blev kandidat. Efter 6 år på Århus Universitet kan hun nu kalde sig cand.soc. i erhvervsøkonomi og psykologi. Så jeg har brugt min weekend på at drikke champagne og spise kransekage.

 

Og slentretur rundt på Strøget i Århus med den fineste guide, min kusine N. Hun viste mig rundt og sagde slet ikke noget, når jeg (igen) stoppede og tog billeder. Først sad jeg nærmest lagde mig på gaden for at tage et billede af dækslet, spurgte hun noget undrende, hvorfor jeg dog tog et billede af et dæksel. “Der står Århus på” svarede jeg begejstret. “Det står der på dem alle sammen” lød svaret tørt på den der måde kun jyder kan sige det. “Sgu da ikke i København” og så hylede vi af grin. Det var så skønt med lidt kusinetid med en af mine mange kusiner jeg slet ikke ser ofte nok. Jeg har naturligvis også brugt min weekend på at kysse og slås med Walther, familiens nyeste boksermedlem. Han er altså en virkelig sød en af slagsen. Ham må jeg snart tilbage og besøge igen. Jeg er så pjattet med hans lille hjørne med hans kurv og billeder af tidligere familie-boksere hængende på væggen over sig.

 

English: This round of five things which have helped making my existence a little more fun lately is this time dominated by my weekend in Aarhus. Early (way way too early) Friday morning my eldest brother, our mom and I left for Aarhus to celebrate my sister finishing her Master’s degree. After 6 years at Aarhus University she can now call herself Master of Business Administration and Psychology. So I’ve spent my weekend drinking champagne and eating kransekage (a traditional Danish cake for special occasions).

 

And pondering around Aarhus with the best guide, my cousin N. She showed me around and didn’t even mind when I stopped (again) to take a photo. Not until I was almost lying on the ground to photograph a well cover, she asked somewhat puzzled, “Why are you taking a photo of a well cover?”. “It says Aarhus on it” I replied excitedly. “It does that on all of them” she replied in the dry fashion only people from Jutland can. “Not in Copenhagen”, and then we bursted into laughter. It was so lovely with some cousin quality time with one of my many cousins, who I don’t get to see nearly enough. I’ve naturally also spent my weekend kissing and wrestling Watlher, the family’s newest boxer member. He’s a cute one of his kind. I’ll definitely need to go back and visit him again soon. I’m so in love with his little corner with his basket and photos of former family boxers hanging on the wall above. 

 Champagne og kransekage

 {Fejring af min søsters kandidat // Celebration of my sister’s Master’s}

Århus

 {Gåtur rundt i fine Århus // Walking around in pretty Aarhus}

Kusiner

 {Kusinetid // Cousin quality time}

Ben & Jerry's Peanut Butter Cup

 {Ben & Jerry’s Peanut Butter Cup // Ben & Jerry’s Peanut Butter Cup}