Bananpandekager med kakaonibs og pecannødder

maj 14, 2014 at 11:05

Bananpandekager

Bananpandekager

Bananpandekager

Bananpandekager

Endnu en opskrift på bananpandekager, men de smager så skønt og er helt åndssvagt nemme at bikse sammen! Seriøst, prøv det! Jeg lavede denne lille stabel en dag efter arbejde i sidste uge, hvor den lille sult meldte sig, men der var stadig frygtelig lang tid til aftenmadstid. Denne variant lavede jeg med ristede pecannødder og kakaonibs, så de smager dejligt syndigt, men uden at være det. (Hurra!). Nyd dem lune med en klat græsk yoghurt og drys med pecannødder og kakaonibs – eller opbevar dem i køleskabet til en hurtig morgenmad eller snack.

 

Dem af jer, der følger mig på Instagram har muligvis lagt mærke til, at frekvensen af ‘Hey-jeg-er-da-lige-i-fitness’-billeder er steget gevaldigt de sidste par dage. Jeg har nemlig udfordret mig selv til at træne 7 gange på en uge og ingen sukker. Indtil videre går det overraskende godt, både med træningen og at afholde mig fra sukker, men når sukkertrangen slår til, så springer jeg helt sikkert ud i køkkenet og laver en portion bananpandekager, for det må jeg nemlig godt. Hvis I er på Instagram, så smid mig endelig et virtuelt hep. Alt motivation modtages med kyshånd, hvis jeg skal have min sukkerafhængighed under kontrol og vendt min manglende træningslyst.

 

Bananpandekager med kakaonibs og pecannødder:

ca. 10 styks

 

2 bananer, moste

2 spsk boghvedemel

2 spsk kokosmel

2 tsk kakaonibs

1 tsk salt

1 tsk kanel

3 spsk mælk

1 økologisk æg

2-4 tsk kokosolie til panden

Evt. pecannødder, lidt græsk yoghurt og kakaonibs

 

  • Mos to modne banaer i en skål.
  • Pisk et æg.
  • Tilføj boghvedemel, kokosmel, kakaonibs, salt, kanel, mælk og det piskede æg. Rør godt.
  • Rist evt. en håndfuld pecannødder i lidt kokosolie på en pande.
  • Steg pandekagerne på en varm pande i et par teskefulde kokosolie.
  • Server med det samme med en klat græsk yoghurt, pencannødder og lidt kakaonibs eller spis dem kolde dagen efter.

 

English: Another recipe for banana pancakes, but they are just to tasty and ridiculously easy to make! Seriously, try it! I made this little stack after work one day last week when I was feeling hungry, but it was still an awfully long time till dinner time. This variant I made with roasted pecans and cacao nibs, so they tastes sinful, but without actually being it. (Hooray!). Enjoy them warm with some greek yogurt sprinkled with pecans and cacao nibs – or keep them in the refrigerator for a quick breakfast or snack.  
 
Those of you who follow me on Instagram might have noticed the frequency of ‘Hey-I’m-just-at-the-gym’-photos have gone up quite a lot over the last few days. I’ve challenged myself to work out 7 times during a week and no sugar. So far it’s going surprisingly well, both with my work outs and staying away from sugar, but when my sugar cravings kick in, I’m jumping out to the kitchen and whipping out a batch of these banana pancakes, because that’s allowed. If you’re on Instagram feel free to send my a virtual cheer. All motivation is greatly appreciated, if I’m going to get my sugar addiction under control and turned my lack of motivation for training around.