Tips for New York?

april 2, 2014 at 21:51

Take me to NY

I dag er der præcis 7 dage til vi rejser til New York. At sige at jeg er spændt er vist lidt af en underdrivelse. Jeg har været i New York rigtig mange gange før. Jeg havde blandt andet en måneds sprogsskoleophold udenfor Manhattan mellem 2.g og 3.g., hvor vi hver weekend, og flere eftermiddage, når timerne var færdige, tog toget indtil Manhattan. Da jeg flyttede til Boston og arbejdede som au pair, som nyudklækket student, blev mange af mine weekender brugt i Greyhound-bussen fra Bostons South Station til Port Authority i New York.

 

Men selvom om jeg har besøgt byen der aldrig sover en hel del gange, så er der stadig masser af ting jeg aldrig har set eller oplevet. Jeg har en (forstyrrende) lang liste med restauranter, sights, loppemarkeder, shows, burgersteder og så videre jeg har researchet mig frem til på nettet, men jeg vil rigtig gerne have jeres tip til New York. Alt fra det bedste bagelsted, den fineste cocktailbar, det hyggeligste spot til at læse en bog, yndlings museet eller butikken man altid kan gøre et kup i. Bare kom med alle jeres allerbedste tips♡

 

English: Today there’s exactly 7 days until we leave for New York. To say I’m excited is a bit of an understatement. I’ve been to New York a bunch of times before. Among other things I spent a month taking a language course outside of Manhattan one summer in high school, where every weekend, and several afternoons after classes were done, were spent taking the train into Manhattan. When I moved to Boston and worked as an au pair, after my high school graduation, many of my weekends were spent in the Greyhound bus going from Boston’s South Station to Port Authority in New York.

 

But even though I’ve visited the city that never sleeps on several occasions, there’s still lots of things I’ve never seen or experienced. I have a (disturbingly) long list with restaurants, sights, shows, flea markets, burger places and so on I’ve found searching around online, but I would very much like to hear your tips for New York. Everything from the best bagel place, prettiest cocktail bar, best spot to hang out and read a book, favorite museum or the store you can always do a bargain in. Just throw all your best advice my way♡