Sunday Treats

april 19, 2014 at 07:33

Blåbær- og citronkage

Det er søndag og hvis jeg var hjemme ville den sikkert stå på lidt søndagshyggebagning i køkkenet. Jeg har samlet nogle af mine tidligere opskrifter, som inspiration til jeres søndagsbageprojekter. En af de bedste kager jeg nogensinde (!) har bagt er altså denne blåbær- og citronkage, som jeg serverede for mine tidligere kollegere til min fødselsdag sidste år. Jeg overdriver ikke, hvis jeg siger, at den blev godt modtaget, flere tog flere stykker, og en endte sågar med nærmest at slikke tallerkenen. Prøv den!

 

It’s Sunday and if I were at home I would probably be baking some Sunday treats in the kitchen. I’ve collected some of my previous recipes as inspiration for your Sunday baking projects. One of the best cakes I ever (!) baked is this blueberry and lemon cake that I served for my former colleagues last year for my birthday. I don’t think I’m exaggerating when I say it was well-received, several took several pieces, and it even ended with one almost licking the plate. Try it! 

Æble kanel muffins

De her æble-kanel muffins er også altid et hit. Bag en stor portion og overrask dine kolleger med en lille muffin på mandag. Jeg er sikkert på, at du vil få pluspoint gestusen.

 

These apple and cinnamon muffins are also always a hit. Bake a large portion and surprise your colleagues with a little muffin on Monday. I’m sure you’ll get plus points for the gesture. 

Hvis du får gæster til lidt søndagshygge, så er snickerskagen en kage de fleste kan lide. (Den smager som snickers, hvad er der ikke at kunne lide?!). Bonus er, at de færreste kan spise rigtig meget af den, så der er masser af kage til dig til resten af ugen.

 

If you’re having guests over of some Sunday fun, then the snickers cake is a cake most people like. (It tastes like snickers, what’s not to like?!). Bonus is that most people can’t eat too much of it, so there’ll be plenty of cake left for you to snack on for the rest of the week. 

Små søde cupcakes er også altid en god idé. De her chokolade-banan cupcakes med hindbærtopping er super nemme at lave, men ligner en million. Det er bare at komme i gang. Hvis du ikke er lidt topping, så kan du lave dem uden og kalde dem chokolade-banan muffins.

 

Cute little cupcakes is also always a good idea. These chocolate and banana cupcakes with raspberry topping are super easy to make, but look like a million. So just get started. If you don’t like topping, then make them without, then you can call them chocolate and banana muffins. 

Morgenmadspandekager

Du kan også smide en portion pandekagedej og forkæle dine nærmeste med sunde, lækre morgenmadspandekager med banan, kokos og kakao til morgenmad. Hvis der er nogen tilbage (det er der sikkert ikke), smager de også rigtig godt med lidt frisk frugt og en lille klat creme fraiche til dessert.

 

You could also throw together a pancake batter and treat your loved ones to some healthy and delicious breakfast pancakes with banana, coconut and cocoa for breakfast. If there’s any left (there probably isn’t), then they also work really well with from fresh fruit and a little splash of sour creme for dessert.