Søstrene Grene

april 6, 2014 at 14:24

Cupcakeforme

Kagedekorationer

Glasflasker

Små skåle

Ligesom min forkærlighed for svenske Lagerhaus’ skatkammer af fine ting til særligt boligen og køkkenet, så nærer mit hjerte også en stor kærlighed til Søstrene Grene. Siden jeg var barn har jeg elsket butikken med alle de ting du ikke vidste du manglede. Til jul fandt jeg masser af inspiration i de små snoede gange med alverdens ting og sager til billige penge. Jeg fandt blandt andet en masse honeycomb balls og en glaskrukke, som blev udstyret med små julekugler og en fin lyskæde.

 

Da jeg lige hurtigt skulle forbi Søstrene Grene i sidste uge for at købe nogle små skåle til de hjemmelavede påskeæg, der skal produceres i weekenden, kom der også en masse andre små ting med. Af en eller anden grund er det tit deres gavepapir jeg falder for. Jeg har en gaveindpakningsskuffe kun med ting til at pakke gaver ind med; stofbånd, sløjfer, gavebånd, kort, tape, æsker, gaveposer og naturligvis gavepapir. (Min stedmor har et gaveindpakningsrum, som drengen og jeg kalder julemandens værksted). Denne gang var det det fineste lyseblå gavepapir med hvide prikker der kom med hjem. Jeg elsker at give gaver, og jeg går mindst lige så meget op i at den er pænt pakket ind og der er skrevet en personligt kort, som selve indholdet af gaven.

 

En anden svaghed jeg har er kagepynt og cupcakepapirsforme. (Hvor søde er de fugle?). Jeg har også store planer om at forsøge mig med at lave lidt sirup eller saft, så jeg skulle også bruge nogle glasflasker. Den stofvimpel var alt for fin, så den kom også med hjem. Og viskestykker kan man aldrig få for mange af. Samlet pris: 119 kr. Jamen altså, det er jo derfor det er så svært at lave være!

 

English: Just like for love for Swedish Lagerhaus’ treasure chest of pretty stuff for especially your home and kitchen, Søstrene Grene also hold a special place in my heart. Ever since I was a child I’ve loved the store with all the things you never knew you needed. At Christmas I found lots of inspiration in the narrow twisted hallways with all sorts of stuff for no money. Among other things I found a lot of different sized and colored honeycomb balls and a glass vase, which I filled with Christmas bulbs and a pretty light chain. 

 

When I just quickly had to stop by Søstrene Grene last week to find some little bowl for the homemade Easter eggs I’m making this weekend and few other things came home with me as well. For some reason it’s often their gift wrapping paper I fall for. I have a gift wrapping drawer just for stuff to wrap gifts; ribbon, bows, cards, tape, boxes, gift bags and obviously gift wrapping paper. (My stepmom has a gift wrapping room, which the boy and I refer to as Santa’s workshop). This time the prettiest light blue wrapping paper with white dots came with me home. I love giving gifts, and I care must as much about wrapping it nicely and writing a personal card, as the gift itself.

 

Another weakness I have is cake decorations and cupcake paper cups. (How cute are those birds?). I also have big plans making syrup or lemonade, so I needed some glass bottles. The fabric pennant banner was just too cute, so I had to have that to. And you can never have too many dish cloths. Total price: $22. That’s why it’s so hard to control yourself!