Kimono

april 14, 2014 at 09:52

Kimono fra H&M

Kimono fra H&M

Kimono fra H&M

 Kimono H&M // T-shirt Vila // Jeans FiveUnits // Pumps kmb by Google // Nail polish Essie ‘Footloose’ // Bracelet vintage // Rings Jane Kønig and Moss Copenhagen // Sunglasses Céline Baby Audrey

 

At sige jeg var noget skeptisk, da jeg opdagede, at kimonoer nu skulle blive åh så moderne er nok noget af en underdrivelse. Jeg kunne ikke helt få min hjerne til at forstå, hvorfor det dog skulle være smart at rende rundt i en morgenkåbe med blomster på ude i den virkelige verden. Og jeg havde egentlig også affundet mig med, at den trend nok bare ikke var for mig, men så fandt jeg mig selv i H&M efter mine sædvanelige strømpebukser. Jeg så den fine kimono hænge der mellem returvarerne. Jeg tog den ud og inspicerede den med skeptiske øjne, men jeg var allerede forelsket i den sarte beige farve og diskrete blomstermønster. Sådan blev jeg ejer af en fjollet morgenkåbe til udendørsbrug, og jeg tror, at vi nok skal blive fine venner den og jeg.

 

English: To say I was somewhat skeptical, when I discovered that kimonos were going to be oh so fashionable is probably somewhat of an understatement. I couldn’t wrap my head around why it should be so trendy to walk around in a bathrobe with flowers on out in the real world. And I’d found peace with the fact that it was a trend that simply wasn’t for me, but then I found myself in H&M to pick up my usual stocking, when I found this pretty kimono hanging there in between the returned items. I took it out and inspected it skeptically, but I was already in love with the delicate light beige color and the discrete floral print. And that’s how I ended up as the owner of  a silly robe for outdoor use, and I think we’ll be great friends it and I. 

Kimono fra H&M

Kimono fra H&M

Kimono fra H&M