Shades of Blue

marts 9, 2014 at 22:15

Sandro coat

Sandro coat and tartan scarf

Essie Lapiz of Luxury

Sandro coat

Sandro coat and tartan scarf

Sandro coat

Coat Sandro // Scarf Hampton Republic

 

Jeg er usigelig glad for min nye frakke fra Sandro, kun overgået over det faktum, at det rent faktisk er blevet varmt nok til at gå med den nu. Forår kan give mig helt sommerfugle i maven over, hvad der er i vente. Solskin på næsen, gåtur om søerne, små, fine forårsblomster, glade mennesker hånd i hånd og søde hunde ude på tur. Hej overskud!

 

De her billeder blev fanget på tøsetur i Malmö på en dag, hvor jeg havde klædt mig i flere nuancer af blå. Det er egentlig sjovt, hvordan farven blå er associeret med at føle sig nedtrykt, når (i hvert fald) himmelblå nok er verdens mest opmuntrende farve. Det er nok også derfor jeg altid bliver i så godt humør af min lyseblå Essie lak. Den er som himlen på en smuk forårsdag. Ligesom i dag, hvor nu op, i dag var en rigtig flot dag. Dronning Louises Bro var også bare proppet med glade mennesker, der sugede solens stråler til sig til tonerne fra det nærmeste musikanlæg. Københavnere er virkelig gode til at fejre en solrig dag.

 

Se resten af outfittet her.

 

English: I’m so excited about my new coat from Sandro, only exceeded by the fact that it’s actually warm enough to wear it. Spring gives me butterflies over what’s to come. Sunshine on your nose, a walk around the lakes in Copenhagen, pretty little spring flowers, happy people walking hand in hand and cute dogs out on a walk. 

 

These photos were taken on my girls’ trip to Malmö, where I’d dressed in several shades of blue. It’s kind of funny how the color blue is associated with feeling down, when (at least) sky blue is probably the world’s most uplifting color. It’s probably also why I always feel a bit happier when I use my light blue nail polish from Essie. It’s like the color of the sky on a beautiful spring day. Like today, it was such an amazing day. Queen Louise’s Bridge was filled with excited people soaking up the sunshine to the tunes from the nearest ghetto blaster. Copenhageners really know how to celebrate a sunny day. 

 

See the rest of the outfit here