Happy Pancake Day!

marts 4, 2014 at 17:02

Amerikanske pandekager

{Amerikanske pandekager med blåbær // American pancakes with blueberries}

 

Glædelig pandekagedag! Den 4. marts er international pandekagedag og det synes jeg bestemt skal fejres med en ordentlig stak lækre, lune pandekager. Her er mine bud på nogle pandekageopskrifter af både den sunde og mindre sunde variant. Jeg er selv meget fristet til at overraske drengen med en portion små buttede amerikanske pandekager med masser af blåbær og sirup.

 

Ha’ en skøn tirsdag aften med masser af pandekager!

 

English: Happy Pancake Day! March 4 is international pancake day and I definitely think that should be celebrated with a massive stack of delicious, warm pancakes. Here are my ideas for some pancake recipes, both some healthy and less healthy kinds. I’m feeling pretty tempted to surprise the boy with a portion of little chubby American pancakes with lots of blueberries and syrup. 

 

Have a nice Tuesday evening with lots of pancakes!

Valentine's Day pandekager

{Hjertepandekager // Heart pancakes}

Bananpandekager med kokos og kakao

{Bananpandekager med kooks og kakao // Banana pancakes with coconut and cacao}

Bananpandekager

{Bananpandekager // Banana pancakes}