Five Things

marts 25, 2014 at 21:40

Signs of spring

 {Forår, forår, forår // Spring, spring, spring}

 

Denne omgang er små rare ting fra den sidste uges tid inkluderer, at det officielt er blevet forår. Det gør mig glad hver evig eneste dag, at den mørke vinter er endelig forbi. Påskeliljer fra drengen var en sød overraskelse og en hyggelig kaffedate (og en cinnamon bun) på Laura’s Bakery i Torvehallerne med en sød veninde, hvor hele verdens situationen blev vendt, satte tankerne lidt på plads og adskillige gode grin. To af mine yndlings drenge, den mindste og puttevuffen Lulle har også været med til at sætte et ekstra stort smil på mine læber og det bedste smørrebrød jeg nogensinde har fået gjorde stor lykke, den slags lykkefølelse kun lækker mad kan give.

 

Tirsdag er allerede ved at komme til sin ende, i morgen er vi halvvejs i (arbejds)ugen og jeg har ingen grund til at tro andet end at denne uge også bliver en dejlig en af slagsen. I morgen skal drengen og jeg se på en potentielt ny lejlighed og jeg har lidt sommerfugle i maven over det. Det er ret så spændende. Indretingsdrømmene hersker mine tanker de her dage.

 

English: This round of little nice things from the past weeks includes that it’s officially spring. It makes me happy every single day, that the dark winter is finally over. Daffodils from the boy was a sweet surprise and a lovely coffee-date (and a cinnamon bun) at Laura’s Bakery in Torvehallerne with a sweet girlfriend, where the entire world situation was discussed, put my thoughts in order and gave several good laughs. Two of my favorite boys, the youngest and the snuggle bug Lulle have also help plaster an extra large smile on my face and the best open-faced sandwiches I’ve ever had brought a certain kind of happiness only good food can bring. 

 

Tuesday is already coming to an end, tomorrow we’re halfway through the (work) week, and I’ve no other reason than to think that this week will be equally lovely. Tomorrow the boy and I are going to look at a potential new apartment and I have butterflies in my stomach thinking about it. It’s pretty exciting. Decoration dreams are occupying my mind these days. 

 Torvehallerne

 {Hyggelig kaffedate i Torvehallerne // Lovely coffee-date at Torvehallerne}

Aamanns

{Frokost på Aamanns // Lunch at Aamanns}

Ludwig og den mindste

{To af mine yndlings drenge // Two of my favorite boys}

Påskelijler

{Påskelijler fra drengen // Daffodils from the boy}