Bejewelled Bomber Jacket

marts 8, 2014 at 08:43

Bejewelled Bomber Jacket from Zara

Bejewelled Bomber Jacket from Zara

 Bejewelled Bomber Jacket from Zara

Bejewelled Bomber Jacket from Zara

Bejewelled Bomber Jacket from Zara

Bejewelled Bomber Jacket from Zara

Bejewelled Bomber Jacket from Zara

Bejewelled Bomber Jacket from Zara

 Bomber jacket Zara // T-shirt Moss Copenhagen // Pants Vila // Sneakers Adidas // Necklace Jane Kønig // Bracelet H&M // Sunglasses Céline Baby Audrey // Nail polish Essie ‘Lapiz of Luxury’

 

Jeg er åbentbart blevet ret glad for glimtende og glitrende tøj for tiden (se f.eks. her). I hvert fald havde jeg nærmest tacklet en anden kunde i Zara i Malmö, da jeg spottede denne bomberjakke broderet med små glimtende sten. Bomberjakker ville jeg normalt ikke karakterisere som min umiddelbare stil, men denne bordeaux og glitrende skønhed var sat ned til kun 200 svenske kroner, så jeg var simplethen nødt til at tage den med hjem.

 

Allerede den næste dag kom min nye jakke på til en lille gåtur i det fine solskinsvejr og lidt sen morgenmad på mit yndlings morgenmadsted Nordisk Brødhus kombineret med slapperbuks og sneakers. Perfekt bling til en søndagstur.

 

English: I’m apparently really into sparkling and glittery cloths these days (see here). Nevertheless I almost tackled another customer in Zara in Malmö, when I spotted this bomber jacket covered in little sparkly stones. I wouldn’t normally characterize bomber jackets as my style, but this burgundy and glittery beauty was heavily reduced, so I had to take it home with me. 

 

Already the next day I put on my new jacket for a little walk in the beautiful weather and some late breakfast at my favorite breakfast spot Nordisk Brødhus combined with a slacks and sneakers. Perfect bling for a Sunday outing.