Angora and Leather

marts 27, 2014 at 20:48

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Spring

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Leather jacket H&M // Cardigan Second Female // T-shirt Vila // Jeans FiveUnits // Boots Bianco // Nail polish Essie ‘Mint Candy Apple’ // Rings Jane Kønig and Moss Copenhagen // Sunglasses Loft

 

Der er det fineste træ bag muren overfor min gård. Sidste år nåede det at springe ud og afblomstre på rekordtid, så jeg nåede aldrig at fange et dagens sammen med de små fine hvide blade og jeg var så skuffet. Så da jeg så, at træet igen var sprunget ud, var jeg hurtig til at kidnappe min grandkusine O til rollen som fotograf, da hun kom på søndagsvisit. Jeg var også hurtig til at låne (læs: stjæle) hendes fine solbriller, som bare lå helt forladte ude i min gang. De er desværre købt i USA, så jeg er nok nødt til at låne dem igen en anden god gang.

 

Selvom træet vidner om forår, så er det stadig ikke helt varmt nok til at rende rundt i kun min læderjakke i øjeblikket. Heldigvis er min stribede angora cardigan perfekt, som det sidste lag, og søndag blev første dag i det nye år, hvor jeg kunne lufte min yndlingsjakke.

 

English: There’s the prettiest tree behind the wall across from my building’s courtyard. Last year it came into leaf and shriveled again at a record time, so I never got around to catch a look of the day with the pretty little white leaves and I was so disappointed. So when I saw that the tree had sprung again, I was quick to kidnap my second cousin O to the role as photographer, when she came over for a Sunday visit. I was also quick to loan (read. steal) her awesome sunglasses, that were just lying there in my hallway. Unfortunately she bought them in the States, so I will just have to loan them again another time.

 

Although the tree is a sign that it is spring, it still isn’t quite warm enough to run around in just my leather jacket at the moment. Luckily my striped angora cardigan perfect as the last layer and Sunday became the first day in the new year I could wear my favorite jacket.