Tips for Paris?

februar 3, 2014 at 14:39

Paris

Om små to uger hopper jeg på et fly til Paris til en semi-spontan weekend fyldt med crossainter, macarons og masser af parisisk magi. Jeg har kun været i Paris en enkelt gang før for et par år siden sammen med drengen, så tip til, hvor jeg finder den bedste éclair, frokoststed, macarons, kop kaffe eller hvor de serverer de bedste drinks, det bedste shoppedet bedste spot til bare at kigge på mennesker og andet man ikke må gå glip af vil blive modtaget med kyshånd! Jeg betaler glædeligt tilbage med en lille guide til byernes by.

 

Min søde veninde Sam, som altid er på farten, men bosat i New York, spurgte mig fornyligt om jeg ikke ville med til Paris, fordi hendes amerikanske veninde havde spurgt om de ikke skulle tage dertil og fejre hendes fødselsdag. Deres fælles veninde bor nemlig i Paris, og hun var faktisk med til min fødselsdagsfest tilbage i september. Det hele er lidt random, men det korte af det lange er, at jeg nu skal til Paris, for det er jo et dumt sted at spare.

 

English: In about two weeks I’ll hop on a plane to Paris for a semi-spontaneous weekend filled with crossaints, macarons and lots of Parisian magic. I’ve only been to Paris once before a few years ago with the boy, so all tips for where I find the best éclairs, lunch spot, macarons, cup of coffee or where they serve the best drinks, the best shopping area, the best spot for people-watching and other things you can’t miss will be happily recieved! I’m happy to repay you with a little guide to the city of cities. 

 

My sweet friend Sam, who’s always going places, but lives in New York, recently asked me if I wanted to come to Paris, since her American friend has asked if they shouldn’t go and celebrate her birthday. Their mutual friend lives in Paris, and she was actually at my birthday party back in september. The whole thing is a little random, but to make a long story short, I’m going to Paris, because there’s no reason not to go. 

Tags: