Sweet Valentine’s Day Gift Ideas

februar 12, 2014 at 19:29

Love ring

Fin love ring // Pretty love ring

 

Okay, der er vist gået lige lovlig meget Valentine’s Day tema i den herinde på bloggen. Et til indlæg og så lover jeg at stoppe for i år. Ama’r og halshug! På et totalt sidespor, så googlede jeg lige udtrykket ama’r og halshug for at se, hvorfor vi egentlig talt siger sådan, og det viser sig, at det stammer tilbage fra gamle dage, hvor der rent faktisk blev udført henrettelser ved halshugning på Amager Fælled. Den sidste henretning fandt åbenbart sted i 1845, men rimeligt vildt alligevel. Tilbage til hjerternes fest; Jeg sad den anden dag og kiggede på en masse fine ting på Etsy. Til dem af jer der ikke kender til siden, så er det en slags markedplads for kunstnere og andre kreative sjæle, hvor de kan sælge ud af deres hjemmelavede produkter. En helt igennem genial idé. 

 

Jeg har fundet fem virkelig søde gaveidéer til Valentine’s Day frem, hvis man altså giver sådan nogen. Ligemeget hvad kan man altid finde en anledning til at give en sød gave til sin kæreste, hund, mor, søster eller veninde. Jeg er så forelsket i love-ringen (denne variant er også højt på ønskesedlen) og kruset.

 

English: Okay, I might have gone a little too overboard in the whole Valentine’s Day theme here on the blog. One more post tomorrow and then I promise to stop for this year. Pinky swear! The other day I sad and browsed through lots of pretty stuff on Etsy. For those of you how don’t know the site, it’s sort of a market place for artists and other creative souls, where they can sell out of their homemade products. An amazing idea. 

 

I’ve found five really cute gift ideas for Valentine’s Day, if you give those. No matter what you can always find an occasion to give a sweet gift for your boyfriend, dog, mother, sister or friend. I’m totally in love with the love ring (this one is also high up my wish list) and the mug. 

Hårbøjle til hunde

Hårbøjle med hjerter til hunde // Headband with heart antlers for dogs

You are loved mug

Du er elsket-krus // You are loved-mug

Otterly in love with you card

Otterly in love with you card // Otterly in love with you card

I love you more than baby panda bears

‘Jeg esker dig mere end baby pandabjørne’-plakat // ‘I love you more than baby panda bears’ poster