Postcard from Paris

februar 18, 2014 at 20:59

Paris guide book

Paris

Paris

Notre Dame

Paris

Mint colored scooter

DSC04817

Street art

Pastry

Champagne

Paris

DSC04901

Franske anemoner

Oyster

DSC05152

Hjemvendt fra fine fine Paris med trætte, ømme fusser og verdens største smil. Jeg har haft den dejligste tur. Jeg var afsted med min veninde, Sam, og to af sine veninder. Fantastiske piger. Vi har bare slentret rundt i de smukke parisiske gader, drukket café creme, spist chokolade crossianter, snakket til langt ud på natten, drukket champagne, shoppet til dankortene glødede og haft en skøn pigeweekend.

 

Jeg var først hjemme på Nørrebro klokken halv et i nat, så jeg kæmpede en brag kamp med at komme op og afsted på arbejde i morges. Efter en gennemsnitssøvn på 5-6 timer per nat, alkohol og masser af sukker kombineret med et fyldt program var min krop bare så træt. Nu sidder jeg og gennemgår de 911 (!) billeder på memory kortet og blinker ekstra hårdt, så jeg aldrig glemmer alle de små fine minder. Åh Pari, du har været helt igennem vidunderlig!

 

English: Returned home from pretty pretty Paris with tired sore feet and the world’s biggest smile. I’ve had the loveliest trip. I was there with my friend, Sam, and two of her girlfriends. Amazing girls. We have just pondered around the beautiful streets of Paris, drunk café creme, eaten pastries, talked to way out on the night, drunk champagne, shopped until our credit cards were burning and had a lovely girls’ weekend. 

 

I wasn’t home until 00.30 AM last night, so I had such a hard time getting up and leave for work this morning. After an average night’s sleep of 5-6 hours, alcohol and lots of sugar combined with a filled program my body was just so tired. Now I’m sitting and going through the 911 (!) photos on my memory card and blinking extra hard so I’ll never forget all of the sweet little memories. Oh Pari, you’ve been absolutely incredible!