#hatselfie

februar 24, 2014 at 21:54

Eiffel Tower

DSC05304

Eiffel Tower

Eiffel Tower

 Eiffel Tower

 Coat Sandro // Sweater H&M // Jeans ASOS // Sneakers Adidas // Hat from a tourist shop // Sunglasses Céline Baby Audrey

 

Dem af jer der også følger lidt med på Instagram vidste sikkert godt, hvad der ventede jer i dette indlæg; nemlig et dagens med min nye elskede hue. Jeg kan ikke gøre for det, men jeg er så pjattet med den hue. Flere af mine veninder har udtryk stor overraskelse (og afsky) over mit valg af hue: ‘Neon-orange? Men hvorfor?’. Og svaret er, fordi den gør mig glad. Så er den hverken længere eller kortere. Jeg behøver aldrig at tage den på igen. Bare billederne her er en skøn påmindelse om en virkelig sjov dag i Paris med min turist-hue og store solbriller.

 

Frakken er også ny, som jeg fablede om her. Jeg fandt den sat ned med 50% i den franske Sandro. Hurra! Den er alt hvad jeg eftersøgte i en god mellemsæsonsjakke: Mørkeblå, fine detaljer, gode lommer og nem at cykle i. Den kommer I helt sikkert til at se en del mere til. På et totalt sidespor, så var det sådan en oplevelse at handle der. Aldrig har jeg mødt så entusiastiske ekspedienter eller så mange af dem i én butik. De var simpelthen så søde og virkelig sjove. Da vi skulle til at gå kom en af ekspedienter op til mig og sagde, at det var så hyggeligt at møde mig og at frakken var fantastisk til mig. Jeg er ligeglad om det bare var tom smiger, jeg kommer igen!

 

Jeg arbejder for resten på nogle indlæg med tips og gode råd til Paris. Jeg håber at have det første klar i morgen, men nu får vi se. Indtil da er jeg vildt nysgerrig, hvad synes I om huen?

 

English: Those of you who follow me on Instagram probably knew what was in store for you in this post; a look of the day with my new beloved hat. I can’t help it, but I just really like that hat. Several of my girlfriends have expressed great surprise (and repulsion) over my choice of hat, ‘Neon orange? But why?’. And the answer is simply, because it makes my happy. It’s that simple. I never have to wear it again. The photos alone are a wonderful reminder of a really fun day in Paris with my tourist hat and large sunglasses.  

 

The coat is also new, which I talked about here. I found it reduced by 50% in the French store Sandro. Hooray! It’s everything I was looking for in an in-between seasons coat: Navy, pretty details, good pockets and easy to bike in. You’ll definitely see at lot more of this coat. On a total side note, it was quite the experience shopping there. Never before have I encountered such enthusiastic sales staff or so many of them in one store. They were so nice and really funny. When we were about to leave, one of the sales staff came up to me and say it was so nice meeting me and the coat was fantastic on me. I don’t care if it was just empty flattery, I’m coming back! 

 

By the way I’m currently working on a few posts with tips and advice for Paris. I’m hoping to have the first one ready tomorrow, but we’ll see. Until then I’m really curious to know, what do you think about the hat?