Five Things

februar 27, 2014 at 20:13

Forårsblomster

 {Forårstegn  // Signs of spring}

 

Små fine erantisser. Åh, det første søde tegn på forår. Jeg er så klar til forår, skal jeg sige jer. Da jeg så de små gule blomster titte op ad den kolde jord, blev jeg simpelthen så glad. I dag har det dog ikke virket super forårsagtigt med tågen liggende over København, som en tung dæmper på forårsfornemmelserne. I dag har også været en lidt dum dag. Da jeg vågnede følte jeg mig slet ikke udhvilet og ret så uoplagt. På arbejdet havde jeg alt for meget at se til og alt for lidt tid. Samtidig giver realiteten af mit snarlige jobskifte både anledning til sommerfugle i maven og tårer over at skulle tage afsked med nogle mennesker jeg er kommet til at holde rigtig meget af. Og så begyndte mit øje at dunke helt vildt. Hej stress-tegn.

 

Så tikkede der en sød mail ind fra min kommende chef om, at de glæder sig til, at jeg skal starte på mandag og en påmindelse om at nyde de sidste par dage på min snart gamle arbejde og den kommende weekend. Så da jeg kom hjem tænkte jeg, at det ville være en perfekt dag at fokusere på de dejlige ting omkring mig og ikke bare sidde og have ondt af mig selv, og i stedet samle fem små rare ting, der har gjort mig glad på det seneste. Det virkede sørme, nu har jeg det meget bedre og jeg er (så) klar (som jeg nogensinde bliver) til min sidste arbejdsdag i morgen og i særdeleshed den snarlige weekend.

 

English: Pretty little winter aconites. Oh, the first sweet sign of spring. I’m so ready for spring, I tell you. When I saw these little yellow flowers peep up from the cold ground I got so excited. Yet today hasn’t been super spring-like with a heavy fog lying over Copenhagen clouding the spring sensations. Today has been kind of a dumb day, when I woke up I didn’t feel rested at all and pretty out of sorts. At work I had too much to do and way too little time. At the same time with the reality of my upcoming change of jobs gives me both butterflies in my stomach and makes me teary to say goodbye to some people I’ve come to care a lot about. And then my eye started twitching. Hello stress sign.

 

Then a nice email from my soon-to-be boss ticked in, saying how they look forward to me joining them on Monday and a reminder to enjoy my last few days at my soon-to-be former workplace and the upcoming weekend. So when I got home I thought that today is probably the perfect day to focus on the good things surrounding me and not wallow in self pity and instead gather five little nice things, which have made me happy lately. It actually worked, now I’m feeling much better and (as) ready (as I’ll ever be) for my last day at work tomorrow and especially for the upcoming weekend.  

DSC05737

{Ally-musen // Ally}

DSC05396

 {Pariser-huen, naturligvis // The Paris hat, obviously}

DSC05750

{Hjemmelavede tacos // Homemade tacos}

Semla på Lilla Kafferosteriet

{Svensk fastelavnsbolle ‘Semla’ // Swedish Shrovetide buns ‘Semla’}