Tip: Lagerhaus

januar 14, 2014 at 21:27

Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus

Lørdagens shoppingseskapader i Malmö inkluderede en tur til Lagerhaus, som er en at mine yndlings svenske butikker. Lagerhaus har alle de fine små finurlige ting du ikke vidste du stod og manglede. Der er pæne tallerkener, kopper og fade, fine notesbøger, lamper, køgeboger og alt du nogensinde kunne mangle til din kommende fest. Glitrende paptallerkener, cupcakeforme i alverdens farver og mønstre, krymmel og lys. Jeg behøver nok ikke sige det, men jeg er fan af konceptet! Den butik giver mig lyst til at bage mere, holde flere fester, starte nye indretningsprojekter og udvide mit arsenal i min gaveindpakningsskuffe.

 

Det var også her jeg købte mine fine stribede sugerør i sort og pink og jeg kunne have købt så meget mere. Jeg ved for eksempel ikke, hvordan jeg har levet uden den kæmpemæssige pink gavesløjfe i mit liv. Man ved jo aldrig for der kommer en anledning til at smække sådan en fætter på en gave.

 

English: Saturday’s shopping escapades in Malmö included a trip to Lagerhaus, which is one of my favorite Swedish stores. Lagerhaus has every little pretty thing you never knew you actually needed. There are pretty plates, cups and trays, cute notebooks, lamps, cookbooks and everything you could possibly need for an upcoming party. Glittery paper plates, cupcake baking cups in every imaginable color and print, sprinkles and candles. I probably don’t need to say it, but I’m a fan of the concept! That store makes me want to bake more, host more parties, start new home decor projects and expand my arsenal of my gift wrapping draw. 

 

It was also here I bought my cute striped straws in black and pink and I could have bought so much more. I for one don’t know how I’ve lived without the massive pink gift bow in my life. You never know when an occasion to smack a bow like that on a gift will come up.