Outfits 2013 – Winter

januar 2, 2014 at 15:30

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

DSC01210

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Så blev det 2014 og jeg føler mig klar! Jeg vil kick starte et nyt blogår med at se tilbage på mine 2013 outfits. Jeg starter med vintermånederne, som nok tøjmæssigt er min mindst favorit. Det er koldt og man er nødt til at pakke sig ind hele tiden for at holde varmen. Alligevel var der nogle helt klare favoritter i garderoben: mine lange støvler fra Mentor, leopard, højtaljede jeans, blazere, røde negle og min elskede Marc by Marc Jacobs taske.

 

Det er lidt sjovt, jeg føler tit, at mine outfits er virkelig meget af det samme, men når jeg ser på billederne nu, kan jeg se, at de faktisk er meget forskellige, selvom der er nogle gengangere. Uanset hvor meget jeg ville ønske jeg ikke lod mig påvirke, kan jeg næsten ikke undgå at blive påvirket af at se på andre blogs, hvor pigerne tilsyneladende har nyt fedt tøj på hver eneste dag. Pludselig ser min garderobe virkelig kedelig og trist ud – og ikke mindst mit tøjbudget. Den opfattelse deler drengen ikke, som mener, at jeg hele tiden køber nyt. Åh drenge!

 

English: It’s 2014 and I’m feeling ready! I’ll kick off a new blog year with a look back on my 2013 outfits. I’ll start with the winter months, which cloth-wise probably is my least favorite. It’s cold and you have to wear so much cloths to stay warm. Still there were some definite favorites in my wardrobe: My long boots from Mentor, leopard, high waisted jeans, blazers, red nails and my beloved Marc by Marc Jacobs bag.

 

It’s kind of funny, I often feel that my outfits are wildly repetitive, but when I look at the photos now I see that they are actually very different, even though there are some things that go again. No matter how much I wish I wouldn’t let myself be affected, it’s hard not to get affected when I look at other blogs, where the girls seemingly have new amazing clothes on every single day. Suddenly my own wardrobe seems really sad and boring – not to mention my clothing budget. That perception isn’t shared by the boy, who thinks I’m buying new clothes all the time. Oh boys!