Friday Favorites

december 6, 2013 at 15:41

Mean girls pencil set

Favorit blyantsæt // Favorite pencil set

Pug Christmas Jumper

 Favorit julesweatshirt // Favorite Christmas jumper

DYI julelys

Favorit DIY // Favorite DIY

Cranberry Orange loaf

Favorit juleopskrift // Favorite Christmas recipe

 

Jeg håber, at I alle kom helskindet gennem Bodils rasen i går. Jeg var lige ved at vælte af cyklen på vejen hjem, så der blev der altså ændret strategi og cyklen blev trukket resten af vejen hjem. Da jeg endelig var kommet helt hjem, opdagede jeg, at jeg havde glemt at poste et brev for receptionen på arbejdet, så ned på gaden med mig igen. Der blev jeg stoppet af én af cyklemændene fra min lokale cykelhandler. Han ville bare lige sige, at min cykel altså var ret flad, han havde set mig køre forbi hver morgen og nu var han altså nødt til lige at sige det til mig. I morges mødte jeg ham så igen, som jeg kom cyklende på min flade cykel. Han fik stoppet mig og pumpet luft i mine dæk. Er det ikke bare fantastisk service? Han undrede sig over, hvordan jeg overhovedet havde kunne cykle på så flad en cykel og påpegede, at det også var meget godt klaret, at min cykelentusiastiske kæreste ikke lige havde opdaget det. Rimelig vildt han også ved, hvem min kæreste er. Det er da personlig service! Så med masser af luft i dækkene fløj jeg næsten afsted på arbejde. Altså lige indtil Bodil var ved at skubbe mig af cyklen igen, så trak jeg altså resten ad vejen.

 

Min fredag (og weekend) er dedikeret til julehygge med den mindste, som kommer på julevisit. Og I kan tro jeg glæder mig. Vi har en masse planlagt, sikkert for meget, som jeg også fortalte om tidligere, men vi når det vi når. Jeg prøver virkelig at blive bedre. Det gør jeg altså.

 

English: I hope everyone made it through the storm last night okay. I almost fell off my bike on my way home, so I had to change strategy and I walked with the bike the rest of the way home. When I finally made it home, I realized that I’d forgotten to mail a letter for the reception at work, so I had to go down again. Back down on the street I was stopped by one of the men from my local bike store. He just wanted to let me know that my bike was flat, he’d seen me bike past the store every morning and now he just had to tell me. This morning I met him again, as I came biking on my flat bike, so he stopped me and pumped air in my tires. Isn’t that amazing service? He was amazed how I’d managed to bike on it it was that flat and he thought it was incredible my bike enthusiatic boyfriend hadn’t seen it too. Pretty crazy he knows who my boyfriend is. That person service! With lots of air in my tires and always flew to work. Right until the storm almost knocked me off my bike again, then i got off and walked the rest of the way. 

 

My Friday (and weekend) is dedicated to Christmas fun with the youngest, which is coming over all weekend. And I’m so excited. We have lots planned, probably too much, like I talked about earlier, but we’ll see what happens. I’m trying to be better. I really am. 

Tags: