Christmas Wish List – Wardrobe Edition

december 5, 2013 at 07:50
Christmas Wish List - Wardrobe Edition
Shirt Filippa K  // Bomber jacket Day Birger Mikkelsen  // Coat Zara // 
Watch Daniel Wellington // Bag Mulberry // Beanie ASOS // T-shirt Kenzo // Stiletto Ganni 
Jacket H&M // Wedge sneakers Isabel Marant ‘Bluebel’ // Bag Markberg by Christina Dueholm  //
Cardigan Second Female //
Sports bra Nike // Leather pants Gestuz // Jumper H&M // Loafers ASOS // Shirt Zara

 

Så blev jeg endelig færdig med at samle ønsker til min juleønskeseddel. Denne gang er det ting til garderoben, og jeg har fundet mange ting. Der er sikkert ting jeg har glemt, men der er altså så frygtelig mange fine ting man kan ønske sig. Det koster jo heldigvis ikke noget. Jeg har forsøgt at fokusere på ting jeg ‘mangler’ i min garderobe. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et par lækre læderbukser, men det er simpelthen så dyre, så jeg har tøvet lidt. Derfor tænkte jeg, at jeg jo kunne ønske mig et par – eller måske mere realistisk et tilskud her til jul. Jeg synes også, at jeg mangler en fin ny sort gå-i-byen-taske. Jeg er meget forelsket i den klassiske taske fra Mulberry, men Markberg-tasken med slangeskindsdetaljer er også et rigtig lækker bud. De Isabel Marant ‘Bluebel’ sneakers står også meget højt på min ønskeseddel. Jeg har egentlig været lang tid om at se værdien i de såkaldte wedge sneakers, men det er for filan da smart med et par pæne sorte sneakers, som giver lidt højde uden at give ondt i fødderne. Især for en lille pige som mig selv.

 

Jeg synes også, at jeg mangler lidt basisvarer, f.eks. en god hvid skjorte, som den fra Filippa K, den grå cashmere sweater og den lange grå cardigan. Og den seje t-shirt med øjet fra Kenzo.

 

Ja, jeg lever jo nok lykkeligt videre uden nogle at tingene, men I ved…mere vil have mere. Klik på collagen for at se priser og forhandlere, hvis der er noget der frister.

 

Hvad står højst på jeres ønskeseddel i år?

 

English: I’ve finally finished finding wishes for my Christmas wish list. This time around it’s things for the wardrobe and I’ve found a lot of things. There are probably things I’ve forgotten, but there’s so many pretty things you can wish for. Luckily that’s doesn’t cost a thing. I’ve tried to focus on things I’m ‘missing’ in my wardrobe. I really want a nice pair of leather pants, but they are just so expensive, so I’ve hesitated a bit. Therefore, I thought that I would wish for a pair for Christmas – or maybe more realistically some economic support. I also think I need a pretty new black bag for going out. I’m in love with the classic bag from Mulberry, but the Markberg bag with snake print details is also a really nice option. The Isabel Marant ‘Bluebel’ sneakers are also high up on my Christmas wish list. It has actually taken me a while to see the value in the so called wedge sneakers, but now I see just how amazing it is with a nice pair of black sneakers that gives you some height without hurting your feet. Especially for a short girl like me. 

 

I also need some basis things like a nice white shirt like the one from Filippa K, the grey cashmere jumper and the long grey cardigan. And the cool t-shirt with the eye from Kenzo.

 

Yeah, I’ll probably live happily without any of these things, but you know…more wants more. Click on the collage to see prices and dealers, if you are tempted. 

 

What’s highest on your Christmas wish list this year?