Christmas Decorations

december 16, 2013 at 10:58

Christmas decorations

Christmas decorations

Christmas decorations

Christmas decorations

Christmas decorations

Christmas decorations

Christmas decorations

Christmas decorations

Christmas decorations

Christmas decorations

DSC02214

DSC01650

DSC02202

Christmas decorations

Christmas decorations

Christmas decorations

Advent wreath

DSC02199

DSC02217

DSC02228

Når det kommer til julepynt er jeg ikke Gertrud Sand-typen. Omvendt er jeg heller ikke til det rent hvide og über-minimalistiske julepynt, som ellers er så moderne. Jeg kan godt lide en blanding af små hyggelige julefigurer placeret rundt omkring og et par hjemmeflettede hjerter. Jeg har også altid den obligatoriske adventskrans og kalenderlyset. For mig er lyset en sådan en vigtig del af julen, derfor har jeg i år samlet lille juledekoration med julekugler og en fin lyskæde i en glaskrukke, som giver et hyggeligt lys i stuen. Det er nok mit yndlings-julepyntsindslag i år. Den ene altan er også blevet udsmykket med lys med en timer, så der er lys fra vi står op til vi går i seng, så vi ikke spilder strøm hele natten. Og vores store plante i stuen har også fået en lyskæde. Det er bare så hyggeligt.

 

Min vinduesudsmykning med grenen pyntet med honeycomb balls og julekugler er jeg også blevet rigtig glad for. Det er så skønt med en stedmor, der skaffer gren og kommer ind og hjælper med at pynte op. Drengen er lidt mindre impoteret og mener det ligner solsystemet. Jeg er seriøst kærester med the Grinch. Han synes det er okay jeg pynter op, men han kunne sagtens leve uden. Det ville da være en temmelig kedelig december i min verden.

 

Pynter I op til jul? Hvad er jeres yndlings slags julepynt?

 

English: When it comes to Christmas decorations I’m not the type to go all in. On the other hand I’m not a fan of the purely white and über minimalistic decorations that are so popular. I like the combination of little Christmas figurines placed around the apartment and a couple of homemade hearts. I also always have an advent wreath and a ‘countdown’ candle. Too me light is such an essential component, that’s why I made a little Christmas decoration with Christmas bulbs and a pretty light chain, which casts a cozy light in the living room. It’s probably my favorite Christmas decoration this year. One of the balconies is also dressed up with a light chain with a timer, so there’s light when we get and until we go to bed, so we don’t waste electricity during the night. And our large plant in the living room has also be decorated with a light chain. It’s just so cozy.

 

I also really like my window decoration with the branch decorated with honeycomb balls and Christmas ornaments. It’s so amazing with a stepmom who finds a branch and comes by and helps decorating. The boy was less impressed and thinks it looks like the solar system. I’m seriously dating the Grinch. He thinks it’s okay that I decorate for Christmas, but he could easily live without. That would be a terribly boring December in my world. 

 

Do you decorate your homes for Christmas? What’s your favorite kind of Christmas decorations?