A Touch of Glitter

december 17, 2013 at 21:57

Just Female cardigan

Just Female cardigan

Just Female cardigan

Just Female rings

Just Female cardigan

Just Female cardigan

Just Female cardigan

Chanel Graphite nail polish

Just Female cardigan

Cardigan Just Female // Jeans Monki // Scarf Zara // Boots Bianco // Bracelets Black Colour (longer version here) and ‘Elsk hjertet’ // Rings Just Female // Nail polish Chanel ‘Graphite’

 

Ej, har I hørt at chancerne for en hvid jul er virkelig små? Øv med øv på. Jeg synes helt bestemt, at det bør indføres ved lov at hele december skal være fyldt med sne. Særligt juleaften. Der er nok næppe noget mere magisk end at sidde med sin morgenkaffe julemorgen, mens snefnugene hvirvler rundt udenfor vinduet, klæde sig godt på med en strikket hue, stort tørklæde og varme vanter og så ellers ud og lege i sneen. Så indenfor i varmen og tø op foran brændeovnen, mens køkkenet begynder at dufte af alle de herligheder, der skal på bordet senere. Lægge sig tilrette på sofaen under tæppet til årets Disney juleshow, mens det fine hvide tæppe af sne lysner op udenfor, som mørket tager over.

 

Åh altså, hvor jeg dog bare elsker kombinationen af jul og sne. En kombination vi ikke har set meget til her i december. Jeg var dog så heldig, at jeg fik fanget dette outfit i den første og eneste omgang sne indtil videre. Det er ligesom om sne og glitter bare er bedre sammen.

 

English: Did you hear that the chances of getting a white Christmas here in Denmark is really slim? Booh. I definitely think that it should be determined by law that all of December shall be filled with snow. Especially Christmas Eve. It’s hardly anything more magical than sitting with your morning coffee Christmas morning (that’d be the 24th;)), while snow flakes are twirling around outside the window, getting dressed with a knitted hat, a large scarf and warm gloves and then out and play in the snow. Then inside in the warmth and warm up in front of the wood burning stove, while the kitchen starts smelling of all the wonderful food for the evening’s dinner. Cozy up on the couch under the blanket for this year’s Disney’s Christmas show, while the pretty white blanket of snow lights up outside as the darkness is taking over.

 

Oh how I just love the combination of Christmas and snow. A combination we haven’t seen much of this December. Nevertheless, I was lucky enough to catch this outfit on the first and only day of snow so far. It’s like snow and glitter just is better together.