Friday Favorites

november 22, 2013 at 11:33

Dinos come alive at night

Favorit forældreidé  // Favorite parental idea 

Favorit (sørgelige) billedserie // Favorite (sad) photo series

Photobomb dogs

Favorit hunde photo bombs // Favorite dog photo bombs


Favorit sikkerhedsvideo // Favorite safety video

 

Efter en lang uge trænger jeg seriøst til lidt adspredelse, derfor har jeg samlet nogle forskellige ‘fredagsfavoritter’, som jeg tænkte, at jeg ville dele med jer. Måske skal det være en ny fredags tradition? Jeg elsker det forældrepar kreative idé med at bruge hele november på at få deres børn til at tro på, at mens de sover, bliver deres dinosaurer levende. Billedeserien med manden der fanger flere intime øjeblikke af sin kræftsyge kone er utrolig smuk og fik en tåre frem i mine øjne. I den helt andet boldgade er billedeserien med hunde der ‘photo bomber’ hinanden eller deres familie virkelig sjov. Og sidst men ikke mindst er Virgin Americans nye sikkerhedsvideo alt andet end kedelig og et godt bud på, hvordan man kan lave sikkerhedsinstruktionerne på et fly en del mere underholdende.

 

English: After a long week I seriously need a little pastime, therefore I’ve collected some different ‘Friday Favorites’, which I thought I’d share with you. Maybe it should become a new Friday tradition? I love the parents’ creative idea with devoting all of November convincing their kids that their dinosaurs come alive while they are asleep. The photo series with the husband capturing several intimate moments of his sick wife is incredibly beautiful and brought a tear to my eye. In a completely different context, the photo series of dogs photo bombing each other and their families is quite funny. And last but not least is Virgin America’s new safety video anything but boring and a good source of inspiration on how to make safety instructions on an airplane a whole lot more entertaining.