Friday Favorites

november 29, 2013 at 11:24

Snowflake

Favorit billede // Favorite photo

Nisseguirlande DIY

Favorit DIY // Favorite DIY

Favorite outfit
Favorit outfit // Favorite outfit

Christmas dessert

Favorit juledessert // Favorite Christmas dessert

 

Så blev det sørme fredag igen, og hvor er det dog skønt! Jeg kunne ikke være mere begejstret for at november snart er slut. Det er altså bare en kedelig måned. Heldigvis overtager dejlige december lige om lidt, og med en weekend proppet med hyggelige arrangementer (fødselsdagsmiddag for den mellemste, kærestedate og adventshygge), kan jeg lige klare de sidste grå novemberdage.

 

Hvad synes I for resten om konceptet ‘Friday Favorites’? Kan I lide det? Eller er der noget andet I hellere vil have? Nogle typer indlæg I savner?

 

Jeg håber, I får den skønneste weekend fyldt med rare ting!

 

English: It’s Friday again, and how great is that! I couldn’t be more excited that November is finally over. It’s just such a boring month. Luckily lovely December is taken over in just a few days, and with a weekend filled with nice events (birthday dinner for the middle one, date with the boy and celebrating the first Sunday of advent) I think I can get through the last grey November days. 

 

What do you think about the ‘Friday Favorites’ concept? Do you like it? Or is there something else you’d rather have? Any types of posts you are missing?

 

I hope you’ll have the niceste weekend filled with great things!