Christmas Wish List – Home Edition

november 28, 2013 at 20:49
Christmas Wish List - Home Edition
Hay cobber candle holder // Hay S&B Minimal bedding in Syrup // Hoptimist // Philippe Starck chair//
Hay Plissé binder // Diptyque Mimosa Scented Candle //
Georg Jensen ‘Bernadotte’ thermo // Doctor House mirror // Royal Copenhagen contrast mug // By Lassen ‘Kubus’ candle holder // Tray from Idémøbler
Kähler Avvento Christmas tree candle holders // Moth Origami lamp by Studio Snowpuppe // KitchenAid Artisan Food Mixer

 

December er lige rundt om hjørnet og jeg er næsten klar. Udover julekagebagning, oppyntning af lejlighed, den årlige julehygge weekend med den mindste, julefilm og forhåbentlig en lille sneboldskamp, så skal december også bruges til at købe en hulens masse gaver til min meget store familie. Jeg køber, eller er med i, over 20 gaver, hvilket også betyder, at jeg selv får en hel del julegaver. I år er jeg for første gang nogensinde i god tid med at samle nogle ønsker. I en pludselig indskydelse af overskud besluttede jeg mig for at dele mine ønsker op i kategorier – denne gang altså ting til hjemmet.

 

Jeg har en ting for kobber for tiden. Den opmærksomme læser kan måske huske, at Kubus lysestagen også florerede på min ønskeseddel til min fødselsdag, men der fik jeg den desværre ikke, så den er på igen. Hvis jeg ikke får den til jul, så må jeg altså købe den selv. Den er jo flot. Den mindre lysetage fra Hay er også vældig fin og må meget gerne ligge under træet til mig. Ja, det må alle tingene jo egentlig godt.

 

Klik på collagen for informationer om forhandlere og priser.

 

English: December is just around the corner and I’m almost ready. Besides Christmas-cake-baking, decorating the appartment, spending the annual Christmas weekend with the youngest, watching Christmas movies and hopefully a little snowball fight, my December is also spent buying a whole lot of presents for my very large family. I buy, or contribute to, more than 20 presents, which also means that I got a lot of Christmas presents. This year for the first time ever, I’ve put together some wishes well before Christmas Eve. In a suddent surplus of energy I decided to divide my wishes in categories – this time the home edition. 

 

I’m really into cobber lately. The observant reader might remember that the Kubus candle holder also were on my wish list for my birthday, but unfortunetaly I didn’t get it, so it’s on again. If I don’t get it for Christmas I’ll have to buy it myself. It’s so pretty. The smaller candle holder from Hay is also awfully cute and I hope it’s lying under the three for me. Well, actually all the things would be nice. 

 

Click on the collage for information about dealers and prices.