Black and Burgundy

november 23, 2013 at 12:32

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Tee Monki // Skirt Second Female // Scarf Zara // Sneakers Adidas // Bracelet vintage // Nail polish Essie ‘Foot loose’ 

 

Min søde australske veninde Sam er i byen igen (igen igen igen) og det er dejligt! Nogle gange glemmer jeg helt hun bor i New York, jeg ser nærmeste hende oftere end nogle af mine veninder, der bor i København. Hun kommer selvfølgelig ikke så ofte kun for at se mig, der er en dreng inde i billedet, men denne gang har vi fået klemt en masse kvalitetstid ind i programmet. Shopping og pizza på Gorm’s i Torvehallerne, frokostdate på mit arbejde og så lige en omgang spinning her til morgen. Jeg glæder mig allerede til hun kommer igen i December. Det er for resten hende der står bag denne omgang dagens og det bliver bestemt ikke sidste gang hun kommer til at agere fotograf for bloggen. Hun var simpelthen så sjov at tage de her billeder med.

 

English: My sweet Australian girlfriend Sam is in town again (again again again) and it’s so nice. Sometimes I kind of forget she lives in New York, I almost see her more often than some of my girlfriends who live in Copenhagen. She obviously doesn’t come here so often just to see me, there’s a boy in the picture, but this time around we got a lot of quality time squeezed in. Shopping and pizza at Gorm’s in Torvehallerne, a lunch date at my work and a round of spinning this morning. I’m already looking forward to her return in December. She’s the one who is behind this round a ‘look of the day’ and it definitely won’t be the last time she’ll act as photographer for the blog. She was so much fun shooting these photos with.