Wish List: Kenzo Sweatshirts

oktober 9, 2013 at 13:25

Kenzo eye sweatshirt

Kenzo K sweatshirt

Kenzo sweatshirt

Photos from Kenzo

 

Jeg har længe sukket efter én af Kenzos (overeksponerede) tiger sweatshirts, men jeg synes alligevel, at knap 2000 kr. er ret dyrt for en sweatshirt. Men med Kenzos nyeste linje af sweatshirts med øjet, er jeg vist nødt til at genoverveje om jeg ikke nu alligevel skal ofre de penge, for er du vimmer jeg synes de er overdrevet fede. Jeg er egentlig også ret vildt med nederdelene og bukserne med metallic detaljer, særligt nederdelen på det første billede vil jeg gerne eje.

 

English: I’ve been craving one of Kenzo’s (overexposed) tiger sweatshirt for a long time, but I still think that nearly $370 is pretty steep for a sweatshirt. However, with Kenzo’s newest line of sweatshirts with the eye, I might have to reconsider if I should spend the money after all, because are you crazy I think they are insanely cool. I’m actually also really into the skirts and pants with metallic details, especially the skirt on the first photo, which I wouldn’t mind owning.