Tips for Rome?

oktober 13, 2013 at 10:34

Fontana di Trevi

Colosseum

Rom

På fredag rejser jeg på en lille efterårsferie til Rom sammen med den mellemste. Til hans 18 års fødselsdag sidste efterår gav jeg ham nemlig en flybillet til en valgfri destination i Europa, og han valgte Rom. Ingen af os har været i Rom før, så alle tips og trick modtages med kyshånd! Vi (læs jeg) vil gerne se, opleve og spise så meget så muligt og vi har tre hele dage og to halve til at fordele alle herlighederne udover. Jeg drømmer allerede om Colosseum i solnedgang, ægte italiensk pizza, sidde og kigge på menneskemyldret og spise masser af gelato i solskin.

 

English: On Friday I’m going to Rome with the middle one. For his 18th birthday last Fall I gave him a plane ticket to a European city of his choice, and he chose Rome. Neither of us have been to Rome before, so any tips and trick are highly appreciated! We (read I) want to see, experience and eat as much as possible and we have three whole days and two half to divide all of the fun over. I’m already dreaming about Colosseum during sunset, real Italian pizza, people watching and eating lots of gelato in sun. 

Tags: