New Perspective

oktober 15, 2013 at 10:24

Sweatshirt fra Moss Copenhagen

Nogle gange hjælper det at se tingene oppefra og ned. I dag er humøret meget bedre. Jeg satte mit vækkeur til en halv time tidligere og stod op uden at snooze en million gange. For første gang i hvad synes som evigheder følte mig frisk og udhvilet. Jeg gjorde mig klar og satte mig i sofaen med min macbook i skødet og fik dagens første blogdosis, mens himlen langsomt blev lysere og lysere. Jeg drak et stort glas vand og nød en kold kiwi. Det er blevet lidt en fast tradition, altså kiwien. Desværre ikke vandet, selvom jeg prøver at få det indført i min morgenrutine. Så blev jeg kaldt ind til den obligatoriske morgenputning af drengen og så ellers afsted på arbejde i det milde efterårsvejr. Jeg nåede frem 10 min. tidligt, så jeg havde god tid til at lave en stor latte og spise anden del af min morgenmad, inden jeg gik i kast med dagens opgaver.

 

Resten af outfitbillederne kommer senere, så læg lige vejen forbi igen en gang i aften.

 

English: Sometimes it helps to see things in a larger perspective. Today my mood is much better. I sat my alarm half an hour earlier than usual and got up without snoozing a million times. For the first time in what seems like for ever I felt awake and re-energized.  I got ready and sat down on my couch with my macbook in my lap and got my first blog dose of the day, while the sky slowly brightened up. I drank a large glass of water and enjoy a cold kiwi. It has become a little tradition, the kiwi that is. Unfortunately not the water, even though I’m trying to enforce it into my morning routine. Then I was summoned for the obligatory morning cuddles and then I biked to work in the mild fall weather. I arrived 10 minutes early, so I had plenty of time to make a large latte and eat the second half of my breakfast, before I got started on today’s tasks. 

 

The rest of the outfit photos will come on later, so make sure to stop by again later tonight.