Five Things

oktober 8, 2013 at 22:24

Hvid bokser

{Alle tiders hyggeligste søndag morgen med puttedyret // All time’s niceste Sunday morning with the cuddle bug}

 Stiletter fra Notabene

{Smukke stiletter fra Roberto Festa // Beautiful stilettos from Roberto Festa}

Tom Kha Gai på Wokshop

{Virkelig lækker Tom Kha Gai suppe på Wokshop i Ny Adelgade // Really delicious Tom Kha Gai soup at Wokshop in Ny Adelgade}

 Fransk bullbog

{Sødeste Ingeborg // Sweetest Ingeborg}

Chilihøst

{Chilihøst til aftensmaden // Chili harvest for dinner}

 

Fem små ting fra den forgangne uge, hvor jeg blandt andet var til Fashion After Dark arrangeret af Costume og Bo Bedre sammen med min veninde Julie. Jeg fandt trods gode tilbud ikke noget til mig selv, men det lykkedes mig at finde en jakke til min veninde Stephanie til 20% rabat, og det var næsten ligeså godt, som hvis jeg selv havde sparet pengene. Ugen bød også på en af de bedste Tom Kha Gai supper jeg har fået længe på Wokshop.

 

Ugens højdepunkt blev delt mellem overraskelsesvisit fra den søde franske bulldog hvalp Ingeborg, som min kusine Albertes kæreste for nyligt har fået, og den mindste ligeså søde hvide bokser Culfo, som var Nørrebro-hund for en weekend. Weekenden gik med putning både på sofaen og i sengen (og hvide hundehår over alt som resultat heraf), stille gåture på og omkring Assistens Kirkegården, familiefødselsdagsfejring af drengen og masser af kage.

 

English: Five little things from the past week, where I among other things went to Fashion After Dark arrangered by the two Danish magazines Costume and Bo Bedre together with my friend Julie. Despite the many good offers I didn’t find anything for myself, but I did succeed in finding a jacket for my friend Stephanie at a 20% discount, and that was almost as good as saving the money myself. The week also brought one of the best Tom Kha Gai soups I’ve had in a while at Wokshop.

 

The week’s highlight was shared between a surprise visit from the cute French bulldog puppy Ingeborg, my cousin Alberte’s boyfriend recently got, and the at least as cute white boxer Culfo, who was a Nørrebro-dog for a weekend. The weekend was spent with snuggling on the couch and in the bed (and white dog hairs everywhere as a result here of), quiet walks on and around Assistents Kirkegården, family birhday celebration for the boy and lots of cake.